Fine ting til pigerne

En hyggelig have

udendørs tæpper

1/ Tæppe HER   2/ Drinksbeholder HER   3/ Hynde HER   4/Citrontræ HER
5/ Tæppe HER   6/ Fyrfadsstage HER   7/ Vandekande HER   8/ Tæppe HER   9/ Dug HER

Reklame for Kilands.dk

Alle dem der har deres egen have, er nok ude i den for tiden. Både på grund af det dejlige vejr (jeg kan næsten ikke huske, hvordan en gråvejrsdag er? Solen er fremme hele tiden og jeg elsker det!) og selvfølgelig på grund af situationen herhjemme og ude i verden. Der er en have altså et dejligt tilflugtssted og det er rart at komme lidt ud. Jeg forudser, at de danske haver kommer til at være så flotte og trimmet i år – vi har også allerede lavet en masse havearbejde flere dage.

Og at vi allerede er igang med haven (jeg siger “allerede”, fordi vi plejer først at begynde en gang i april – tidligst), gør at jeg er begyndt at tænke på lidt køb til vores uderealer, der kunne gøre sommeren endnu mere hyggelig. I takt med at vejret bliver varmere, så kommer vi til at bruge mere og mere tid derude og jeg tror iøvrigt, at Danmark først begynder at vende tilbage til hverdagen en gang i maj (og jeg tror, at de mindste skolebørn først kommer i skole til august), så det er bare med at få gjort haven vildt hyggelig. Jeg har i flere år overvejet et udendørstæppe til at ligge under vores bord på terassen. Det ville både så hyggeligt ud og være dejligt at sidde med bare fødder på. Jeg har kig på de tre i kollagen lige nu, men jeg har virkelig INGEN erfaringer med udendørstæppe. Vil I ikke dele jeres erfaringer? Hvordan passer man på et udendørstæppe? Tager I det ind hver dag eller bare når der er flere dage med regn? Eller slet ikke?

Udover et udendørstæppe, så skal der selvfølgelig fyldes godt op med en masse planter. Jeg vil også gerne have nogle hynder til vores stole i år og så er de der fyrfadsstager altså fine og har en god pris.

I kan finde flere tæpper til udendørsbrug HER hos Kilands

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Mia Malene

  Jeg har et udendørs tæppe på min terrasse (som på ingen måde er dækket af) fra Jysk. Det har jeg haft liggende udenfor hele året og det holder sig stadig rigtig flot. Det eneste jeg gør ved det er faktisk at støvsuge det engang imellem. Havde vi haft et lidt koldere vinter med sne, så havde jeg dog nok taget det ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Okay, fedt – så de plejer at kunne holde til en del?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine ting til pigerne