En hyggelig have

Outfit of the day #471: Fancy i Corona-land

Hype the detail strømpebukserhype the detail H strømpebukseroutfit missjeanett hype the detail strømpebukser

Reklamelinks markeret med *

ASOS kjole HER* – Hype the detail strømpebukser HERMermaid stories øreringe HER
ASOS sko (lignende) HER*

I et forsøg på ikke at vokse helt sammen med mit nattøj og for at se, om jeg stadig kunne se andet end grå ud, så besluttede jeg mig for at dresse mig op her den anden dag. Make-up, krøller og fin kjole. Det hele. Jeg kunne mærke, at jeg simpelthen havde brug for det og samtidig holder mine krøller tit nogle dage, så efterfølgende har jeg følt mig lidt pænere end ellers (selvom jeg røg tilbage i ikke at have make-up på igen). Jeg besluttede mig dog også for at udnytte mit lille flip til at få taget lidt outfitbilleder. Det er ved at være noget tid siden sidst.

Kjolen var faktisk min nytårskjole (I har allerede set et lille glimt af den her) og den er både rar og fin. Farven er som intet andet i min garderobe – og det siger alligevel lidt, fordi jeg har både mange kjoler og mange farver. Den føles og ser simpelthen så dyr ud, men er bare fra gode gamle ASOS. Desuden er den netop lige røget på udsalg med -50% lige HER* (og den fås også i denne version* – samme stof og farve, men en anden kjole). Strømperne forelskede jeg mit i, så snart vi fik det inde på mit arbejde i Magasin. Mig og mine kollegaer dækker både afdelingen med sko og tasker – men faktisk også den med strømper (dog ikke Wolford, der har deres egne ansatte). Jeg nåede at købe dem lige inden, vi røg i lockdown. De er så fede og kan lige peppe et outfit lidt mere op. Iøvrigt vil jeg anbefale jer at holde øje med mærke “Hype the detail”. De laver de fedeste strømper og vi fik også ret hurtigt udsolgt at netop disse strømper (inden vi lukkede, havde vi dem dog stadig tilbage i sort. Dem jeg har er hudfarvet med sort mønster). Jeg har dem iøvrigt i L/XL på grund af min højde. Vægtmæssigt kan man sagtens være lidt mere “rund” end mig og stadig passe dem. Der er god plads. Men er man over 175, så skal man tage samme størrelse for længden.

Jeg håber, at I får en dejlig weekend i Corona-land #blivhjemme (iøvrigt er disse billeder taget med en afstand, der er det længste jeg har været væk fra vores hus i 16 dage – 2 meter fra vores postkasse, ha ha). Jeg har brugt formiddagen på vasketøj, leg med pigerne, lidt yoga og så har jeg lige købt denne kjole*. Jeg har luret på den længe, men har ikke villet give prisen og nu så jeg lige, at den var sat voldsomt ned. Den er SÅ fin!

I finder alle mine outfits HER

Hype the detail strømpebukser

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

  • Sikke en smuk kjole og fede, fede strømper osse. Du ser fantastisk ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Åhh tusind, tusind tak Lisa! Hvor er du sød!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er VILD med din kjole! Stoffet og farven! Wauw! Desværre er shoppekontoen noget nær i minus efterhånden – jeg shopper meget mere end jeg plejer i disse tider! :p

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Hehe jeg kender det – jeg prøver også “at hjælpe” med at holde hjulene igang. Der bliver shoppet lidt for tiden haha.

      Og tak! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Wauw hvor ser du godt ud! Jeg er vild med de strømper, da er da for fede 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ej, tusind tak Carina! <3 Ja, de har godt nok også været populære inde hos os i Magasin. De har bare solgt SÅ godt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Sikke en smuk kjole! Og lækre stænger 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig have