10 ting jeg vil lave i marts

Serieanbefaling: The Circle

Shit, hvor er alt bare så syret for tiden. Jeg føler, at jeg er med i et (meget langt) afsnit af The Walking Dead – minus ting der prøver at æde dig. Det hele er så skørt lige nu og jeg håber, at vi alle kan tage det ekstra seriøst, så vi hurtigere kommer ud på den anden side. Og primært skal vi tage det hele ekstra seriøst for at passe på hinanden og især dem i vores samfund, der ikke har et lige så stærkt immunforsvar for os andre. Det skylder vi hinanden. Jeg har flere gange set en status delt på de sociale medier, hvor der stod “Dine bedsteforældre drog i krig for dig. Du bliver bedt om at blive hjemme på sofaen for dem. You can do this!”.

Nå, men jeg har det pt på den måde, at jeg virkelig har brug for at tænke på noget andet. Få mine tanker væk fra alt det her. Derfor vil jeg de næste par dage dele lidt serieanbefalinger og film. Jeg har især set ret meget godt reality på Netflix, som jeg synes, at de gør det virkelig godt i øjeblikket. Mere reality, Netflix, mere!

Ps. Kan vi ikke lige få en Early release på Frozen 2, så ungerne også er underholdt? Jeg læste, at Disneys’ egen nye streamingtjeneste (som først skulle komme til DK til sommer) har udgivet den her i weekenden. Kom nu, Disney! I kunne tjene SÅ mange penge ved at udgive den nu, hvor alle forældre er desperate efter underholdning til ungerne.


Trailer til The Circle

The Circle

Efter jeg havde set Love is blind, blev Netflix ved med at foreslå mig at se The Circle. Jeg så traileren et par gange, men syntes at det virkede kedeligt og lidt ligegyldigt. For et par uger siden lå jeg så syg og i ren kedsomhed kastede jeg mig så over det og efter første afsnit var jeg hooked. Kort fortalt er det et realityshow, hvor man har indkvarteret en masse mennesker alene i hver deres lejlighed i den samme bygning. Her skal de bo det næste stykke tid og de eneste de kan kommunikere med, er de andre spillere i det imaginære sociale medie “The Circle”. De skal alle skabe sig en profil; vælge profilbillede(r), alder, forholdsstatus og en lille beskrivelse af dem selv. De bestemmer helt selv, hvem de vil være; dem selv, en lidt “bedre version af dem selv” (nogle ændrer bare lidt på deres alder, beskæftigelse, seksuelorientering eller forholdsstatus, men navn, billeder mm er dem selv) eller at være en helt anden person. De starter blidt ud med at kunne chatte sammen i en stor fælleschat eller selv lave privatechats med enkelt personer eller mindre grupper. Det handler om at skabe alliancer og “forhold”, fordi de bliver hurtigt bedt om at bedømme hinanden på en rangliste. De to i Top2 bliver såkaldte “influencers” (kors, hvor jeg hader det ord), som sammen skal beslutte, hvem der skal blokeres fra The Circle (= hvem der bliver smidt hjem). Det handler om at blive hængende til finalen, hvor man i det amerikanske kan vinde 100.000 $. Noget af det bedste ved hele programmet er, når den udsmidte må vælge én anden deltager, som de må besøge, inden de går. Det er så fedt og sjovt, når de kan se, hvem de virkelig har siddet og har chattet med. Nogle vælger nemlig ikke at være sig selv og er derfor såkaldt “catfishes”. Der kommer løbende nye spillere ind, når andre ryger ud.

Det virker måske nemmere for os andre at gennemskue, dem der faker (fordi vi jo kan se, hvem det er, der ikke er, hvem de siger, de er), men det er også superinteressant at se, hvordan folk bedømmer hinanden på de sociale medier. Virkelig smukke og lækre mennesker, der har virkelig gode og næsten professionelle billeder bliver i programmet hurtigt bedømt til at være fake af mange af de andre deltagere. Og det er både gældende i den amerikanske version og den brasilianske.

Der er virkelig mange sjove situationer, men en af de bedste er på et tidspunkt, hvor alle pigerne har lavet en pigechat, hvor de bare taler om løst og fast. Samtalen drejer sig på et tidspunkt ind på, at nogle af pigerne har menstrution og lider af smerter og gener i den forbindelse. Pigerne begynder hurtigt at dele, hvordan de hver især er ramt, når det er den tidspunkt på måneden. En af “pigerne” er bare en fyr, der lader som om, at han er hans kæreste (han har lånt hendes navn, billeder mm hjemmefra). Han kommer hurtigt ud, hvor han ikke kan bunde og begynder at fortælle ting, som “han” lider af, når han har mens. Det er bare de underligste ting og flere af pigerne er også sådan lidt “Huh? Det har jeg aldrig hørt om før?”. Ej, det er svært at gengive, men den scene skal næsten bare ses. Jeg var flad af grin der. Den spiller er i øvrigt SÅ sjovt. Han har de meste fantastiske ansigtsudtryk og den sjoveste humor. Generelt var jeg ret glad for Chris (shit, nogle “sayings” han har. Da han er nervøs = I’m sweating like a ho in church), Sammie, Seaburn/Rebecca og Shubby. Joey var træls i starten, men ham lærte jeg at holde af som tiden gik.

Og kan I, ligesom mig, ikke få nok af The Circle efter at have set den amerikanske version, så er den brasilianske version netop også kommet på Netflix (med nye afsnit hver onsdag, mener jeg). Og efter at have set de første 4 afsnit af den, så virker det mindst lige så godt som den amerikanske version. Jeg ved også, at Netflix udgiver den franske version i april og jeg har tænkt mig at se det hele. Hey Netflix, kunne vi ikke få en dansk version også? Jeg tror godt, at det kunne fungere her også.

The Circle USA og The Circle Brazil ligger på Netflix. Har I set programmet?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i marts