Udeleg og haveliv

Det føles som sommer…

Bella lilla bluse fra Zarasommerblomster i krukker tvillingeblomsterGræsk salat

Hvor er det dog noget helt fantastisk vejr, vi har os for tiden! Eller… vinden er lidt kold i dag, men der har været flere dage i denne uge, hvor det virkeligt har føltes som sommer. Kan vi ikke bare aftale, at det er sommer nu? Det ville ikke gøre mig noget. Vi har været i haven hver eneste dag og jeg føler mig dagligt så heldig over at have en så dejlig have. Det er også guld værd, når man har to krudtugler. Vi har leget, plukket blomster, slappet af på et tæppe, plantet sommerblomster i mine krukker og så har vi grillet flere dage i træk. I løbet af vinteren glemmer jeg altid, hvor meget jeg elsker at grille. Noget lækkert på grillen og en god salat – så er jeg glad!

Badebassinet her er lige ankommet i dag, men jeg tror dog, at vi må vente lidt med det, fordi det virker lidt køligere i dag end de sidste par dage. Men jeg glæder mig til, at vi skal have det op og pigerne skal lege i det. Jeg var tæt på at købe dette badebassin – det er for cute og pigerne ville elske det (plus det er ikke særlig dybt i forhold til Flora. Nu tog jeg dog det mere “praktiske valg”, men jeg kan ikke afvise, at jeg køber det her også, hvis vi nu får en rigtig vild sommer.

De sidste par år er jeg blevet ret vild med Tvillingblomst (den lyserøde på billedet her nederst). De er så fine, sarte og romantiske. Og man kan få dem i ret store versioner, hvor de næsten “vælter”/hænger ud over krukken og det er simpelthen så pænt. Jeg har købt mine tvillingblomster HER hos Plantorama. Faktisk er alle blomsterne i mine krukker derfra, da de har det her klik & collect, så man slipper for at gå ind i butikken og handle med resten af Odense. Det foretrækker jeg altså i disse Corona-tider.

Pigernes toppe er iøvrigt begge fra Zara og de kan stadig fås. Bellas top HER og Floras HER. Bellas jeans er fra H&M HER*

Corona karantæne 2020tvillingeblomst rosa lyserød

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udeleg og haveliv