Opskrift: Toscansk laks med tomat og parmesan

Magasin Superbazaar – i dag!

Magasin Super bazaar

1/ Neo Noir HER   2/ Royal Copenhagen HER   3/ Konges Sløjd HER
4/ Becksöndergaard HER   5/ Konges Sløjd HER   6/ Neo Noir HER
7/ Shoe the Bear HER   8/ Pudderdåserne HER   9/ Billi Bi HER   10/ Royal Copenhagen HER

Jeg vil lige hurtigt starte med at sige, at jeg hverken for noget for at lave dette indlæg eller er blevet bedt om det. Det er bare mig, der gerne vil støtte op om og hjælpe min arbejdsplads. Bare sådan at der ikke skulle herske nogen tvivl derom.

Hvis I ikke har opdaget det endnu i dag, så startede Magasins store Super Bazaar online. Vores butikker er jo desværre lukket for tiden – ellers havde jeg været på arbejde og havde haft en rigtig travl, men også sjov dag. Der er altid godt gang i den til Super Bazaar og det er en ret sjovt vagt at have. I stedet har jeg hjulpet fra sofaen og har lagt en ordre på Magasin online. Så har jeg da hjulpet lidt, ha ha. Købte blandt andet denne Neo Noir kjole + sæt fra Wheat til Flora med body HER og bukser HER. Dét print er SÅ pænt. Jeg ville også have haft denne body fra Konges Sløjd (det print er også vildt pænt), men den er desværre allerede udsolgt i Floras størrelse. De gode ting ryger hurtigt i dag! Der er nærmest procenter på ALT derinde. De varierer dog lidt fra brand til brand, men der er minimum 20% på og flere kører også med 25%, 30% og mere. Og det er alle de gode og populære brands; Royal Copenhagen, Lyngby porcelæn, Konges Sløjd, MarMar, Wheat, Soft Gallery, Neo Noir, Stine Goya – og jeg kunne blive ved! I burde lige gå ind og browse lidt rundt. Desuden er der gode tilbud på en masse påskechokolade fra Magasins eget mærke, Summerbird og Hotel Chocolat.

Nogle tilbud er KUN idag, mens andre fortsætter til weekenden. Så i dag er klart den bedste og mest fordelagtige dag at shoppe for jer. Nogle tilbud forsvinder helt i aften ved midnat – helt som Askepot, ha ha (jeg kender ikke 100% hvilke, men jeg ved dog, at de 30% der er på Billi Bi, er KUN i dag).

I finder alle de gode tilbud HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Toscansk laks med tomat og parmesan