Hjælp til den gode kaffe

Raspberry Clover cocktail

Raspberry clover cocktail opskriftraspberry clover cocktail opskrift med hindbær

Reklamelinks markeret med *

En Raspberry Clover cocktail er smuk (se lige den farve!), halvstærk og frisk. Den kræver lige lidt mere barudstyr end, hvis man bare skulle lave sig en gin & tonic, men den er til gengæld også rigtig lækker og den farve er lige til at blive helt glad i låget af at se på! Da friske hindbær har noget meget mere let over sig end frosne, så vil jeg kun anbefale af man laver den på de friske bær.

Opskrift på en Raspberry Clover cocktail:

8 friske hindbær
6 cl gin
2 cl sukkersyrup til drinks (f.eks. den her* eller denne klassiker*)
1 cl lime- eller citronsaft
2 cl danskvand (uden smag)
isterninger

Udstyr: shaker med sigte (eller shaker og en lille si) og muddler (for eksempel den her*)

Kom de friske hindbær i shakeren sammen med sukkersyrup og brug muddleren* til at mase hindbærene rigtig godt. Derefter kommer man gin, danskvand og et par isterninger ned i shakeren til de moste hindbær. Shake rigtig godt og til at shakeren begynder at blive dejlig kold (fra isterningerne). Put enten den medfølgende si på shakeren (nogle shakers sælges med en i et samlet kit*) eller også bruger I en lille si. Hæld jeres raspberry clover cocktail  igennem sien i et flot glas. Vi vil gerne undgå alle frø fra hindbær og eventuelt overskydende “frugtmos”, så derfor er en fin si som denne* det bedste. Pynt med et par friske hindbær og eventuelt et mynteblad – og servér så jeres Raspberry Clover cocktail, imens den stadig er dejlig kølig.

God fornøjelse!

I finder alle af mine andre cocktail opskrifter HER (inkl denne på Raspberry Clover cocktail) og følg gerne min mad og drinks-Pinterest HER (deler både inspiration og egne billeder)

raspberry clover cocktail drinks opskrift

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til den gode kaffe