Magasin Superbazaar - i dag!

Status i Corona-land: Ting man kan lave

Reklamelinks markeret med *

Floras body herfra – min kjole herfra* og øreringe herfra

Hvordan går det derude – eller derhjemme? #blivhjemme Det går stadig overraskende fint her, selvom jeg godt kan mærke, at mit eget humør de sidste par dage har været lidt mere “mat”. Det kom faktisk præcis samtidigt med, at vi her i Odense fik gråvejr, småregn og voldsom blæst. Det er alligevel tydeligt, hvor meget solskin gør for ens humør (og især når man er i Corona-karantæne). Heldigvis er det helt fantastiske vejr tilbage og mit humør er steget gevaldigt. Vi skal klart i haven alle de dage og endda måske spise frokost derude en eller flere af dagene.

Lige nu holder jeg vejret og håber på, at folk virkelig tænker sig om her i påsken. Både i forhold til ikke at rejse land og rige rundt i sommerhusområder, men også fordi de netop lover så godt vejr. Jeg er bange for, at de fleste stadig ikke har forstået alvoren og derfor kommer strande, parker og skove til at være fyldt med mennesker. Det må alligevel – og desværre – være en generelt tendens, når både sundhedsministeren og overborgmester i København skrev lange statusser på Facebook i weekenden om netop, at folk var begyndt at slække på regler, afstand og hvor mange mennesker de er sammen. Vores lokale Kvickly har også måtte tage Facebook i brug her i weekenden, da de oplevede en stor stigning i antallet af mennesker der handlede mange sammen; begge forældre med alle børn og ofte børn på løbehjul i butikken osv. Det er altså ikke okay og det er virkelig ikke nu, at man skal tage 4-5 mennesker ud at handle sammen. Jeg tror desværre, at vi kommer til at se en stor stigning i antallet af smittede et par uger efter påske og jeg regner derfor heller ikke med, at der bliver lukket op for Danmark snart. Jeg har også læst, at de er begyndt at lukke ting ned i Kina igen (efter at have åbnet op for flere ting – blandt andet fitness centre og biografer. læs blandt andet her). Simpelthen fordi antallet af smittede steg igen. Og de har altså kæmpet med det her siden december – vi har ikke en gang siddet her en enkelt måned endnu. Vi har også aflyst alt udlandsrejse – også vores sommerferie – og har i stedet booket et sommerhus her i Danmark i juli. Så håber vi, at alt er lidt bedre der.

Nå, jeg ville egentlig bare lige tjekke ind og høre, hvordan det går derude. Jeg tænker tit på dem af jer, der sidder helt alene og føler med jer. Det må være ekstra hårdt. Der har jeg trods alt min lille familie og jeg føler mig dagligt så heldig over at have dem. Og tanker til dem af jer, der har det psykisk svært for tiden. Der er så meget usikkerhed og frygt for tiden. Det er både helt normalt og forståeligt, hvis mange kæmper lidt ekstra men den slags i øjeblikket. I er ikke alene – vi er i det sammen alle sammen. Også selvom vi ikke sidder i samme hjem <3

Jeg tænkte, at jeg ville slutte af med at dele lidt af det, som vi får tiden til at gå med i øjeblikket. Måske kan I få lidt inspiration!

  • vi laver filmlister (og det giver lyst til at se en masse af de film, man ikke har fået set – også fordi det efterfølgende er sjovt at putte dem ind på de lister, man har lavet). man “opdager” også at nogle år bare var nogle virkelig stærke filmår. Se selv lige 2017 med min liste HER (ja, jeg har set alle film på den liste :P). Tim og jeg hygger os med det, når pigerne sover og sammenligner lister (“EJ, hvordan kan du sætter den film over den her?!” haha). Det giver os også noget andet at tale om, der ikke handler om Corona.
  • male og pynte påskepynt og hænge det op. Jeg tror ikke, at vores hus har været så pyntet til påske før, som det er i år!
  • Jeg har kastet mig ud i at lave min egen butter chicken fra bunden i weekend og det blev så ubeskriveligt godt, så deler jeg opskriften (vil i øvrigt prøve at lave en masse opskrifter, imens vi er hjemme i disse corona-tider)
  • Jeg netshopper, så man holder hjulene nogenlunde igang derude. Jeg har lige fået en sms om at jeg har modtaget min pakke med ting, jeg købte til Magasin Super Bazaar (hvor blandt andet denne kjole er i) og så venter jeg stadig på denne kjole fra ASOS*. Jeg lurer også på denne fine nederdel* og jeg ville style den præcist som på billederne*. Og så skal jeg snart have lagt en ordre hos H&M, da Flora mangler sokker, Bella mangler undertøj og jeg sukker lidt over, at denne her* kun går op til str. 74 – Flora er nu en str. 86. Åh det er ellers SÅ yndigt i det blomstret print!
  • Bage en lille påskekage til os. Jeg overvejer at prøve den her

I må rigtig gerne dele gode ideer i kommentarfeltet, hvis I har lyst. Pas på hinanden derude! <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin Superbazaar - i dag!