Raspberry Clover cocktail

Udeleg og haveliv

1/ Sandlegetøj HER   2/ Dobbelt solstol HER   3/ Gyngesofa HER
4/ Bænk med parasol HER   5/ Frozen sandlegetøj HER

Hvis I har egen have, så er I nok også ret meget ude i den for tiden – og det er vi bestemt også. Vejret er jo fantastisk og disse dage glemmer jeg faktisk helt, at vi er i Corona-karantæne. Vi får virkelig givet haven den helt store tur; beskåret, fjernet ukrudt, rykket rundt og der er allerede kommet lidt sommerblomster i flere af krukkerne. I år er første sommer, hvor vi har hele to børn, der selv løber rundt. Sidste år var Flora så lille, at man stadig kunne ligge hende på et tæppe og regne med, at hun lå samme sted hele tiden. Nu løber hun rundt efter Bella og det er alt for cute. Det gør altså lidt for hyggen (og afslapningen – for forældrene 😉 ), at børnene har lidt at underholde sig selv med og derfor har vi netop også besluttet, at vi køber en sandkasse til dem (nok primært Flora, der vil gøre brug af den). Jeg har desuden lige klikket dette badebassin hjem, så vi er klar til, når sommeren for alvor gør sit indtog. Vi har haft præcist samme model før og det fungerer altså bare. God størrelse, holdbart og det tilter ikke til den ene eller anden side takket været de oppustelige kanter. Det kan anbefales!
Der er heldigvis ikke behov for nogle store investeringer i haven til os voksne i år. Vi har det meste, men jeg kunne dog godt snart tænke mig nogle nye stole til havebordet og jeg er ret vild med dem her*, som jeg faktisk gerne ville have i en af farverne (gul* eller vinrød). At jeg også er totalt forelsket i den her*, er en anden sag, fordi jeg aner ikke, hvor jeg skulle stille den, men den er godt nok noget af det smukkeste!!

Nå, tilbage til børnene. Alle disse fine ting i kollagen kunne jeg sagtens se i vores have – dog ikke på samme tid (SÅ stor er haven heller ikke). Hvis jeg havde en pool (jeg bearbejder stadig Tim og håber at han en dag, går med til at vi nedlægger hele haven og laver en stor pool i stedet. Jeg mener det helt seriøst!), så havde jeg købt nr. 2 til pigerne uden at blinke. Vi har den fine bænk med indbygget parasol i forvejen. Den købte jeg for et par år siden og dengang blev den SÅ hurtigt udsolgt, men nu er den altså at finde igen lige HER. Jeg lovede en del af jer dengang at tippe, hvis jeg nogensinde så den igen. Jeg har ikke et billede af den i “fuld figur”, men på billedet herunder kan I se Bella og vores venners dejlige unger der spiser pizza i haven for et par år siden (det skal iøvrigt gentages lige så snart at vi kan igen! Det var sådan en god eftermiddag og aften). Børnene syntes virkelig at det var sjovt at de havde deres helt eget bord – og det gav os voksne lidt madro ved det store bord. Win-win! En lignende tipi som vores, kan købes HER*

I kan finde en masse andre fede udendørsmøbler til børn HER

Serendipity tipi telt

Tipi HER*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raspberry Clover cocktail