10 ting jeg vil lave i maj

Tid til termotøj

En fant termotøj termosæt gultEn Fant termosæt lyserødt

Reklame for En Fant

Vejret er simpelthen så lunefuldt her i disse måneder. Den ene dag har vi praktisk talt sommer og den næste fryser man igen. Det kan nogle gange være svært at klæde børnene på – og især i øjeblikket hvor de er ude det meste af dagen. Det meste af undervisningen foregår i hvert fald ude på Bellas skole for tiden og Bella klager over, at hendes vinterjakke er alt for varm. Jeg troede egentlig, at termotøj var forbi for Bella (‘s alder), men det har i den grad været perfekt nu her. Det holder begge piger varme, men ikke _for_ varme – og man kan nøjes med at bruge jakken på lidt lunere dage. Jeg synes tit, at termotøj er lidt mere praktisk i forhold til pasform, fit og bevægelighed end en almindelig forårsjakke. Det er bare bedre til leg! Og ser pigerne ikke bare søde ud i de her sæt sammen? <3

Vi har haft termosæt fra En Fant til Bella før (blandt andet det her sæt) og jeg har altid været ret glad for deres design. Jeg synes, at peplum-snittet på jakken samt de fine “vinger” på skuldrene er SÅ yndige og er med til at gøre, at det ikke bare er endnu et termosæt. Som sagt, så har vi haft termosæt fra En Fant før og har været glade for det, men det er faktisk blevet endnu bedre i år. Det er som om, at de er blevet lidt kraftigere i stoffet og kvaliteten virker endnu bedre.

Floras lyserød termosæt kan fås HER + HER (og gummistøvler HER*, der med -40% nu)
Bellas gule sæt har været ret populært, men mintgrøn HER*. Gule gummistøvler HER*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i maj