Tid til termotøj

I’m back!

Bobler med jordbær på min fødselsdag i fantastisk vejr

Den her lille pause på bloggen var slet ikke meningen, men det har skyldtes tekniske problemer. Min computer crashede simpelthen (der er stadig ikke liv i den) og på den lå alle mine passwords osv. Så jeg har været “låst ude” af bloggen helt ufrivilligt. Men nu er jeg tilbage!

Imens jeg var låst ude af bloggen har jeg blandt andet nydt en kort og spontan Kristi himmelfartsferie i sommerhus ved Klegod strand ved Vesterhavet, hvor jeg spontant lejede et sommerhus få dage før afgang. Det var vildt hyggeligt og flere af dagene havde vi jo det dejligste vejr. Jeg har også haft fødselsdag d. 28. maj, hvor jeg fyldte 36 (hey, ingen rynker her! haha) og blev fejret med god mad, bobler og is i haven af pigerne og Tim. Jeg fik nogle fine kjoler i gave (blandt andet denne* og den her* – begge i blå) og nye lidt mere professionelle akvarelpensler, som jeg glæder mig til at bruge.

Elsker simpelthen den her bluse og kjole! Jeg ville ønske, at det kom i voksenstørrelse!! 

Bellas badedragt er HERFRA* og Floras HERFRA

Så har jeg også været en tur i København, hvor vi har besøgt min søster og svoger – også i helt fantastisk vejr! Min søster og svoger bor så dejligt grønt, at man helt glemmer, at de bor i København. De har vand (havn og sø) på begge sider af deres hus og masser af grønne arealer. Jeg havde taget et af pigernes badebassiner med (jeg har fundet det her), som vi fyldte i det varme vejr.

Ellers har jeg bare nydt haven herhjemme med det gode vejr og vi er igang med at give vores baghave den store tur. Der bliver plantet en masse blomster i vores ellers tilgroede bede, fjernet andre bede (og sået græs) og generelt bare få luget ud. Dagene går hurtigt, når man er ude og jeg er stadig hjemme fra arbejde, så det er egentlig rart, at man har noget at lave. Nu har vi jo en lang weekend igen, da Grundlovsdag er en fridag på Tims arbejde, så jeg glæder mig til, at vi alle fire igen kan holde nogle dage sammen. Også selvom de lover virkelig meget regn de næste par dage, men varmen skulle komme retur igen i næste uge.

Åh det er dejligt at være tilbage herinde igen. Ha’ en skøn dag!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Årh, det lyder så dejligt med sommerhus og fejring – tillykke med dagen 😀 Bobler i solskin holder altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak!! Ja, bobler holder – også i regnvejr, vil jeg godt påstå 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til termotøj