Guide til sommerferie i Odense

Jeg skal være moster!

missjeanett søster

Billedet er fra min søsters bryllup – I kan se alle billederne fra den dag i indlægget HER + mit outfit HER

Mit i alt det her Corona-forår fik vi herhjemme også nogle helt fantastiske nyheder; min søster er gravid!! <3 Det betyder jo, at jeg skal være moster og Bella og Flora skal være kusiner. Bella er ikke til at skyde igennem og hun spørger flere gange om ugen, hvornår baby ankommer. Det gør hun i slutningen af oktober – og ja, hun er en hun. En lille fantastisk, lækker og dejlig pige mere til samlingen i familien <3 Det bliver en cute lille flok, de tre kusiner! Der kommer til at være under 2 år mellem Flora og kusine, så de kommer nok hurtigt til at få rigtig stor glæde af hinanden. Bella er lidt vant til at være “den store”. Både herhjemme, men også hos de fleste af vores venner, så den rolle falder hun nemt ind i her også. Modsat Flora, så forstår hun jo det hele lige nu og er så god til at regulere sin egen leg, så den passer til dem, der er yngre end hende selv (igen, nok fordi hun tit er vant til at være den store i børneselskabet).

Det bliver simpelthen så fantastisk og vi glæder os SÅ meget! Jeg håber, at den lille pige er med på en masse kys og kærlighed, fordi vi er en flok her, der har tænkt os at overdynge hende med begge dele <3

Christina Rohde lyserød kjole

 

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Tina

    Hvor er I smukke I 2 søstre og tillykke med din søsters kommende baby :.)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til sommerferie i Odense