10 ting jeg vil lave i juli

Miniferie i Flensborg og rabat til jer på det lækreste hotel!

Flensborg Tyskland havnen

Reklame for Hotel Hafen Flensburg

Har I en dejlig sommerferie? Jeg har været en uge i sommerhus på Langeland med rigtig gode venner. Selskabet var i top, men vejret var godt nok elendigt. Det stod ned i stænger 5 ud af syv dage. Nu har vi været hjemme i Odense et par dage, men er i dag kørt til Flensborg i Tyskland, hvor vi tager os en lille miniferie. Det havde vist regnet, inden vi ankom, men lige siden vi kom, har solen skinnet og her er dejlig lunt – og de lover endnu bedre vejr de næste par dage.

Vi skulle oprindeligt have været til Italien, men det aflyste vi for flere måneder siden (og fik heldigvis alle pengene tilbage). Vi har været betænkelige ved at rejse midt alt det her Corona, men efter at være ankommet til Tyskland, så føler jeg mig faktisk mere tryg her end derhjemme. Folk tager det stadig meget seriøst her i Tyskland; folk holder stor afstand, spritter hænder hele tiden og mundbind er påbudt i butikker og på restauranter (når man ankommer og går – ikke når man sidder ved et bord og spiser). I Danmark synes jeg, at alle lidt har glemt det hele og opfører sig som om, at det aldrig er sket. Så jeg føler mig faktisk mere tryg her i Flensborg og har kun stor ros til tyskerne! I kan roligt tage en lille smuttur over grænsen.

Vi bor på det fantastiske og skønne Hotel Hafen Flensborg, som vi har boet på før. Det er så lækkert, skøn mad, det sødste personale og så er beliggenheden perfekt – man kan gå til alt! Vi har et virkelig stort værelse denne gang. Ja, faktisk nærmest en lejlighed med stue/køkken, hvilket vi udnyttede i dag, hvor vi selv har lavet mad. I morgen tænker jeg dog, at vi skal på restaurant!

Hotel Hafen Flensburg - Flensborg guideHotel Hafen Flensburg - Flensborg Guide

Særlig rabat kun til jer

Og som jeg har lovet i et tidligere indlæg, så kommer der nu en rabat til jer på ophold her på Hotel Hafen Flensburg. I får 15% rabat, hvis I booker HER. Rabatten gælder dog kun, hvis I laver en booking 15-17/7. Selve opholdet skal dog bare være inden 28/12 2020. Altså I skal “aflægge en bestilling” på et ophold senest på fredag, men selv opholdet behøver ikke være lige nu. I booker HER, vælger datoer (og eventuelle tilvalg – morgenmaden kan i den grad anbefales!) og nede i feltet med “bookingkode” skriver I MissJeanett Så får I 15% rabat!

Jeg opdaterer hele tiden på min instagram her fra Flensborg, så er I mere nysgerrige på byen, så kan I følge med her – og læse min Flensborg Guide HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i juli