Health scare, kvartallets medarbejder og for få timer i døgnet

10 ting jeg vil lave i oktober

Nybro frugtplantage selv pluk æbler

Begge pigernes kjoler er fra GRO. Bellas HER og Floras HER (Floras er en gave, så reklame!). Begge så perfekte her til efteråret!

Selvom det ikke blev til meget sommer i år, så nyder jeg faktisk efteråret med dets gyldne farver og milde vejr. Det kalder på hygge, kager og lys i vinduerne – og jeg kan lide det! Desuden er det i denne måned Halloween og efter hendes egen fødselsdag og jul, så er det Bellas yndlings højtid (ja, hun mener, at hendes fødselsdag er en højtid, ha ha). Og hendes store entusiasme for uhyggeligt pynt og store græskar smitter af på os andre.

I oktober vil jeg…

  1. … til barnedåb for lille Vilfred og endda på samme sted, som vi holdte Floras dåb. Jeg glæder mig til et gensyn med deres virkelig gode og jeg glæder mig helt til at tage pænt tøj på, høje hæle og se andre mennesker!
  2. … købe mig et ensfarvet kjoler. Kigger på DEN HER* eller denne. Jeg har allerede købt lidt nye sko til efteråret; disse sneakers og disse støvler. Og så er jeg såååå forelsket i denne taske fra Decadent. Overvejer om nogle af de indefrossede feriepenge skulle bruges på den.
  3. … pynte til Halloween, selvom vi i år hverken går fra dør til dør eller deler slik ud til dem, der skulle komme her forbi (efter myndighedernes anbefalinger). Men vi vil pynte op med uhygge foran vores hus og vi har også købt udklædning til pigerne (denne til Bella* og den her* til Flora).
  4. … selvfølgelig afsted med min biografklub! Vi nyder virkelig at biograferne er åbne igen og vi ser derfor ekstra mange film for tiden. Husker I at støtte biograferne? I USA er biograferne begyndt at gå konkurs på grund af manglende gæster og fordi de store blockbusters konstant udskydes (og derfor er det sværere at trække folk til). Herhjemme er vi dog så heldige, at der er rigtig mange danske film for tiden – og de er virkelig gode! Jeg kan VARMT anbefale både Vores mand i Amerika og den nye Druk. I denne måned skal vi se Shorta og så skal vi faktisk også afsted med vores børn i efterårsferien, hvor vi skal se Familien Bigfoot. Jeg tror desuden, at vi napper en tredje film også og her hepper jeg på Palm Springs eller Den sorte jord.
  5. … blive moster! Jeg synes i forvejen, at det er svært at forstå, at min søster lige om lidt bliver mor, men jeg har det faktisk endnu sværere med at fatte, at jeg selv bliver moster. Jeg glæder mig så meget til at møde hende og se hende. Og til at se mine piger med deres nye kusine <3
  6. … holde efterårsferie med pigerne og Tim. Magiske dage her i Odense er jo desværre aflyst i år på grund af lorte-corona. Det var ellers vores planer for ferien, men de har lavet 1500 gratis magiske poser med lidt underholdning i. De er som sagt gratis, men man skal booke dem HER med tidspunkt, så folk ikke går forgæves og for at undgå store mængder af mennesker samlet på en gang.
  7. … tilbringe en nat i skoven på sydsjælland. Det er glamping og jeg glæder mig så absurd meget!
  8. … for et par uger siden blev jeg valgt til tillidsrepræsentant på mit job og her i oktober skal jeg afsted på min førster konferrence i den forbindelse. Det bliver spændende og sjovt at møde folk fra de andre Maga huse også!
  9. … tage på en frugtplantage, hvor vi kan selv-plukke æbler og pærer. Jeg har så “snydt” lidt i forvejen, da vi gjorde det i søndags og det var SÅ hyggeligt (billedet er derfra). Pigerne elskede det og det kan varmt anbefales som en efterårsaktivitet, hvis det er. Vi gjorde det på Nybro Frugtplantage, der ligger her på Fyn (nær Kerteminde). Der er åbent for selv-pluk i weekenden lørdag og søndag.
  10. … måske bruge lidt af efterårsferien på at give pigernes værelse en lille make-over!
bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Health scare, kvartallets medarbejder og for få timer i døgnet