Megatrend: Flettasker

Outfit #472: Efteårsfarver på besøg hos min niece

Reklamelinks markeret med*

ASOS ruskindsjakke (lignende HER*) – Neo Noir kjole (HER) – See by Chloé taske
Falke strømpebukser (farve: barolo HER) – Pavement støvler

Da jeg forrige søndag stod med det ene ben på vej til København for at møde min lille nye niece (hun er SÅ dejlig!!) for første gang, så følte jeg altså lige både outfit og efterårslyset, så der blev sgu lige foreviget et outfit til jer! Også selvom det efterfølgende gik op for mig, at jeg hverken havde make-up på eller havde gjort noget ved håret. Jeg er ret gejstret for de brune og gyldne efterårsfarver i min garderobe for tiden og jeg dyrker dem ret meget. De fleste af tingene er nogle år gamle, men kjolen fra Neo Noir er ny. Den er ikke så gennemsigtig, som den ser ud her på billederne.

I dag har jeg fri og slapper derfor bare af herhjemme; pigerne bliver hentet lidt tidligere og jeg får sat lidt tøjvaske over. Og så har jeg fået slugt hele serien “The Queen’s Gambit” på Netflix. Nøj, hvor er den god! Kæmpe anbefaling herfra. Derudover ser jeg for tiden HBO-serien “The Undoing” med blandt andet Nicole Kidman og Hugh Grant. Den er virkelig også god! Ellers går tiden bare med arbejde, som jeg nyder ekstra meget i taskeafdelingen i øjeblikket. Vi har faktisk en konkurrence HER, hvor man kan vinde en af Nunoos nyeste tasker. I er meget velkommen til at deltage, hvis I har lyst!

Rigtig god dag <3

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Megatrend: Flettasker