Godt nytår!

Min jul 2020

Billeder af pigerne, som jeg brugte til julekort i år (deres kjoler er fra Pompdelux, men købt for længe siden)

Det er måske lidt bagvendt at tage nytår først og så jul bagefter, men det var lige det, der faldt mest naturligt, synes jeg. Jeg arbejder jo altid en del i december, da det er butikkernes højsæson og derfor var det så mærkeligt at gå fra at have vildt travlt, til at vi blev lukket ned 17. december og pludseligt havde man en rigtig lang juleferie. Vi fik derfor hygget en masse ekstra og tog alt mere stille og roligt. Vi tog endda på juletræsjagt, hvilket ellers ikke var planen, men med de ekstra dage hjemme, så havde vi jo pludseligt masser af tid. Få dage før juleaften spurgte min søster og svoger (og min niece Vilde <3), om de måtte komme til os juleaften – grundet anbefalingerne fra myndighederne, ville de gerne dele sig op til mindre selskaber. Svaret var selvfølgelig et rungende ja, så vi blev testet og havde dem på besøg juleaften, hvilket var fantastisk. Maden sad også lige i skabet i år og især saucen har jeg aldrig ramt så perfekt. Jeg må se, om jeg kan ramme den lige så godt næste år. Resten af juledagene slappede vi bare af, spiste julerester og gik nogle ture. Vi har faktisk ikke set nogle mennesker siden julen og som det sociale menneske jeg er, så kan jeg godt mærke, at mit behov på det område ikke rigtig bliver mødt for tiden. Jeg savner især min biografklub og damerne i den. Dog tror jeg tidligst, at vi kommer afsted i februar igen (i forhold til biograferne). Vi nåede heldigvis afsted få dage før, de blev lukket i december, hvor vi så Retfærdighedens ryttere, som er rigtig god!
Men – jeg forstår godt, hvorfor vi bliver nødt til det lige nu. Jeg glæder mig til at få vaccinen, så livet kan blive normalt igen.

Nu vil jeg hoppe hen og få kigget på lidt vasketøj og efterfølgende læse videre i denne bog. Har I set Bridgerton-serien på Netflix? Den kan bedst beskrives som “Gossip Girl møder Jane Austen” og siden den udkom 25. december, er den allerede blevet den 3. mest sete serie på Netflix nogensinde (nr. 1 er Papirhuset, som jeg virkelig også vil anbefale!). Øj, Bridgerton slugte jeg i løbet af få dage og jeg måtte bare vide, hvad der efterfølgende skete, så nu er jeg hoppet ombord i bøgerne (der er 8 bøger i alt). Det er ikke stor litterær kunst, men de er voldsomt underholdende og man læser dem ret hurtigt. I kan finde hele serien HER (det er dog kun til og med bog 4, der er oversat til dansk. Nr. 5 kommer på dansk i februar).

Mit outfit på de nederste billeder, hvor vi var på jagt efter juletræ: Jakken er fra Magasins eget mærke, kjole fra Neo Noir, strømpebukser fra Hype the Detail og tasken (som jeg ELSKER) er fra Núnoo HER og HER. De fleste af pigernes ting kan jeg ikke længere finde online – andet end Floras cute hue HER* (som endda er på udsalg nu – overvejer selv at købe den i den næste størrelse også).

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!