Februar shopping cravings

Den bedste piña colada opskrift – sommercocktailen over dem alle!

Piña colada opskrift med fløde

Der er næsten ingen andre cocktails, der minder én om palmesus, ferie og hvide sandstrande, som en piña colada gør! Piña coloada er en longdrink, der oprindeligt stammer fra Puerte Rico, hvor den blev opfundet i 1950erne. Navnet “piña colada” betyder noget ala “siet ananas”, som selvfølgelig hentyder til det, som en piña colada opskrift primært består af; ananasjuice. Den kan laves på lidt forskellige måder, men den skal smage af ananas, kokos og indeholde rom. Det er lidt forskelligt, hvordan folk bruger kokos; nogle bruger kokosmælk (som dog ret nemt kan få cocktailen til at skille), andre bruger en kokoscreme mixer, nogen bruger kokossirup og ellers er der løsningen med Malibu (som er det, jeg gør). Jeg har testet løs over flere måneder og jeg er slet ikke i tvivl om, at kombinationen af Malibu, fløde, ananasjuice og rom giver den bedste piña colada opskrift, if you ask me.

piña colada opskrift med fløde og malibu

Piña colada opskrift (til en person):

2 cl rom
4 cl malibu
3 cl fløde
12 cl ananasjuice
isterninger
Eventuelt frisk ananas til pynt

udstyr: en shaker

Kom en enkelt eller to isterninger i shakeren og tilføj så alle de andre ingredienser også. Shake rigtig godt til det hele er blandet godt sammen. Jeg plejer at shake indtil, jeg kan mærke, at selve shakeren bliver rigtig kold. Find dine fineste cocktailglas frem, kom en håndfuld isterninger i og hæld din piña colada op i glasset. Pynt med en skive ananas og jeg dømmer dig heller ikke, hvis du også pynter med en drinksparaply 😉 Det er altså den bedste piña colada opskrift.

Salud og god fornøjelse!

I finder alle af mine andre cocktails HER (inkl denne Piña colada opskrift) og følg gerne min mad og drinks-Pinterest HER (deler både inspiration og egne billeder)

piña colada opskrift med fløde

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar shopping cravings