Den bedste piña colada opskrift - sommercocktailen over dem alle!

Sommerhus: I de sneklædte klitter

Saltum strand snevejr sommerhus

Vi boede i huset der i baggrunden. Der var omkring 50 meter til stranden

Puha, den her lockdown føles godt nok lang? Jeg kan mærke, at jeg er ved at være rigtig godt corona-træt. Og alligevel synes jeg den britiske fætter virker pænt skræmmende. Det bliver spændende, hvad de siger i morgen på pressemødet. Det tyder dog på, at det primært er de mindre butikker – og så afgangselever i bestemte landsdele, hvor smittetrykket er meget lavt. Og Bornholm skulle åbne vildt meget – det lyder som et lille slice of heaven med en tur til Bornholm nu ( Desværre går den ret meget og voldsomt op lige nu her i Odense. Man har bare brug for at stikke lidt af, ikke? Gad godt sådan en tur her til Bornholm lille nu.

I midten af januar smuttede vi spontant et par uger op i et sommerhus nær Blokhus og Løkken og det var simpelthen så dejligt – og meget tiltrængt at se på noget andet end de samme vægge herhjemme. Vi fik endda også sne, som vi ikke rigtig havde fået i Odense endnu på det tidspunkt (det kom så i februar, må man sige!).

Det var så rart at kunne gå ture med pigerne i naturen deroppe hver dag og de nød det. Vi tog 14 dage og det var længe nok til, at vi faktisk savnede vores hjem til sidst og derfor var alles humør noget bedre, da vi vendte hjem igen. Tim arbejdede online (og gør stadig, fordi han har de store klasser), så det var ikke noget problem at tage afsted. Det kan anbefales, hvis I har mulighed for det.

Sommerhuset havde vi lejet igennem Feriepartner og I kan finde selve huset HER

 

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste piña colada opskrift - sommercocktailen over dem alle!