10 ting jeg vil lave i marts

Marts shopping cravings

Jane Kønig muslingeørering bogstav halskæde

Wuhu så er det forår (i hvertfald ifølge kalenderen) og nu gider jeg ikke at kigge mere på vintertøj og mørke farver. Nu vil jeg have lyse farver, åbne sko og jeg anerkender, at der viser sig at være et lille tema, der kunne lede tankerne hen på stranden – f.eks. med Jane Kønig muslingeørering.

  1. Jeg er virkelig forelsket i denne kjole*. Den er så fin, feminin og sexet – og jeg kommer til at tænke på en italiensk sommer, når jeg kigger på den. Kjolen kan købes HER*
  2. Det er seriøst snart påske og i den forbindelse ville dette sæt med tre kaniner være så fin. Lidt underspillet påskepynt, ikke? De kan købes HER og de findes også i andre farver.
  3. Øreringe er klart min mest brugte smykketype og jeg er altid på jagt efter nogle nye fine, der er brugbare på job også. Den her Jane Kønig muslingeørering er virkelig skøn og den har en god pris. I kan finde muslingeøreringen HER*
  4. Jeg har før nævnt den her kjole på bloggen i indlægget her og jeg kigger altså stadig meget på den. Jeg er så vild med farven og så koster den kun 199 kr. Den lyserøde er HER* og så fås den også i sort HER*.
  5. Det giver mig akut “hjemve” at surfe rundt på Magasins webshop. Åh jeg savner at være på arbejde og jeg glæder mig til at kunne se på alle de fine nye forårsitems inde hos os IRL. Jeg faldt over denne kjole fra vores eget mærke. Virkelig skønt print og der er også en anden kjoler + skjorte i samme print. Denne Magasin kjole finder I HER
  6. Åhhhhh den her tallerken er jo så smuk og den findes selvfølgelig i nærmest alle farver HER
  7. 90erne er i den grad tilbage, når man kigger på moden lige nu og bogstavsvedhænget her* giver mig Carrie Bradshaw-vibes. Det kunne godt ryge på min ønskeliste til min fødselsdag. I kan finde jeres eget bogstav HER*
  8. Og speaking of 90erne, så får jeg også 90er vibes, når jeg ser på disse sko. De minder mig virkelig om mange sko, jeg havde i det årti. Skoene kan købes HER

Hvad drømmer I om denne måned?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i marts