37 i dag: mine planer

8 gode skønhedstips du ikke vil være foruden

Annonce

Der findes et hav af både gode tips og produkter inden for skønhedens verden og det kan til tider være lidt af en jungle at finde rundt i. Skønhed handler nemlig ikke om det ydre, men også det indre. Vi har samlet nogle af disse gode tips indenfor skønhedsverdenen, som du kan lade dig inspirere fra. Læs med her.

 

#1 – Huden bør renses

Du har sikkert hørt det før, men det er ganske enkelt vigtigt at huden bliver renset dagligt for at fjerne skidt og snavs. Vælg et renseprodukt som passer til dit behov og prøv så vidt muligt at minde dig selv om denne rutine.

 

#2 – Kend din hudtype

Det er nemt at købe skønhedsprodukter i blinde, når man ikke ved hvad huden hungrer efter. Der er lavet forskellige produkter til forskellige typer hud, derfor er det ikke lige meget hvad du bruger. Du kan blandt andet finde masser af gode produkter på Douglas Beauty.

  

 

#3 – Stærke vipper

Øjenvipper der knækker er et problem mange kender til, men der findes faktisk øjenvippeserums, som virker for mange. Du bør dog alligevel sammenligne anmeldelser før du køber én af disse.

 

#4 – Fladt hår

Har du tendens til at håret bliver fladt og livløst, så bør du overveje curlere og et godt hårprodukt til volumen. Overvej for eksempel volumen spray eller pudder.

 

#5 – Sart hud

Har du tjek på, hvad der er af ingredienser i dine plejeprodukter? Gå gerne efter så naturlige så muligt og afhold dig fra parfumerede produkter.

 

#6 – Hår der fælder

Der kan være en lang række årsager til at man fælder meget, men det kan også være en idé at kigge på vitamin- og mineralmangel. Dette bør du tale med lægen om, før du begynder at købe disse.

 

#7 – Less is more

Det er ganske nemt at få en kant omkring ansigtet, efter man har lagt pudder eller foundation. Tænk derfor over, hvilken farve du bruger samt, hvor meget du egentlig har behov for. Overvej også gerne mineral foundation eller pudder, som er bedre for huden.

 

#8 – Giv dit ansigt glød

Det er en rigtig god idé at anskaffe en god ansigtsscrub, som du kan bruge 1-2 gange ugentlig. Når du skrubber huden, så fjerner du både snavs, døde hudceller og giver huden nyt liv. Smør gerne med en god fugtmaske efterfølgende eller en plejende serum. Et andet tip er desuden at bruge en primer inden du lægger makeup, for mere udstråling og udglatning af fine linjer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 i dag: mine planer