37 i dag: mine planer

Tag fantastiske billeder til bloggen med iPhone 14

Annonce

Er tiden inde til at se dig om efter en ny telefon? Så kan du med fordel gå efter én, som kan forsyne dig med vidunderlige og knivskarpe billeder til bloggen. For helt ærligt, hvem elsker ikke dét? iPhone 14 kunne være et bud, og her er hvorfor!

Er du ramlet ind i telefonens udskiftningsfase, så er der godt nyt til dig, for Apple har for få måneder siden startet salget af den nyeste iPhone 14. Og den skuffer ikke, slet ikke når det kommer til kvaliteten af de billeder, du kan tage.

 

Knips dig til knivskarpe pics

Den nyeste iPhone 14 er landet, og med den er det, som man kender det, når Apple lancerer nye modeller af telefoner. Der er nemlig ikke blot en iPhone 14, der kan tjekkes ud, men også en iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus og en iPhone 14 Pro Max at forholde sig til.

Selv om at iPhone 14 kommer som den skrabede model af disse modeller, er der stadig en mærkbar forskel fra de tidligere iPhones til denne. Her er der virkelig tale om forbedringer på alle facetter.

Samlet for alle iPhone 14, er der sket en markant forbedring på mange af de lidt mindre fede ting, der før har fulgt med at få en iPhone. I lang tid har iPhones ikke kunnet hamle op på bedømmelserne for de bedste billeder taget med en telefon. Her har konkurrenterne haft en fod længere fremme, men det ser ud til at være historie nu.

De nye iPhones har nemlig fået virkelig gode kameraer, der tager knivskarpe billeder og sikrer dig så korrekt et billede af den virkelige verden med dens farvespil, lys mv. iPhone 14 Pro har f.eks. et hovedkamera, der er objektiv med 7 linser og OIS med sensor forskydning.

 

Abonnementer eller ej, vi elsker vores telefoner

Der er ingen tvivl om, at du kan købe iPhone 14 billigst ved at købe telefonen med et abonnement. Men er det vigtigere for dig at finde den uden abonnement, end hvad pris du skal give for den nye telefon, så sørg alligevel for at bestille din kommende iPhone fra en forhandler, du kan regne med.

Køb den nye iPhone 14 uden abonnement til omkring 8300,- eller find telefonen med et abonnement og spar penge – det kan du med den rabat, som udbyderen lægger oven i kurven, når du bestiller.

Én af de mange forhandlere af iPhones er bl.a. Yousee, og på hjemmesiden kan du hurtigt få et overblik over, hvad de forskellige iPhone 14 har at byde på. Samtidig kan du også se, hvad du skal betale for din telefon, hvis du vælger ét af de forskellige abonnementer, de tilbyder.

Der kan være flere penge at hente, end hvad du måske lige først antager. For er du tilhænger af at have streamingtjenester, så er det ved at være mere normen at kunne finde et abonnement inkl. streaming på forskellige musik- og filmtjenester. Det gør det hele lidt billigere og nemmere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 i dag: mine planer