H&Ms Fashion Against Aids VOL. 2

I’m going to the Britney concert in Denmark!!

I'm going to the Britney concert in Denmark!!

Jesus christ, it was quite a scruggle to get the tickets. There was so much presure on the website that it kept going down. But after 20 mins I got through and 8 tickets were mine. Yay! I can’t wait to see Britney live in Copenhagen, Denmark on the 11th of july.
Are you going to any of her concerts on her tour?
——————-
Fuck det var noget af en kamp at få fat i de billetter. Der var så meget trafik på BilletNets hjemmeside, så man ikke ikke komme igennem, men efter 20 min var der hul igennem. YES! Jeg glæder mig vildt til at se Britney live i København d. 11. juli.
Skal du til en af hendes koncerter på hendes tour?

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hvordan kan du allerede købe? jeg har også selv tilmeldt mig til Britneyiparken.dk for at købe i forsalg men jeg ved ikke hvordan man gør.forresten, fed blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, der var også der man blev tilmeldt og så fik man tilsendt et link til forsalg der startede i morges kl. 10 🙂 Det er et lukket link som ikke er offentligt, men som man kun kan se fordi man har fået det tilsendt :)Og tusind tak for rosen – håber du får fingre i billetter! 🙂 Let me know hvis du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeps var også heldig at få fingrer i et par stykker. Glæder mig, men ja det var noget af en kamp, er det jo altid, men efter 20 min kunne jeg trykke køb :)Ses i Parken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var også ca. efter 20 min jeg kom igennem. Tillykke med fangsten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&Ms Fashion Against Aids VOL. 2