Latest buy: Ready for summer, thanks to H&M!

Latest buy: Matthew W for Kat

Latest buy: Matthew W for Kat Matthew Williamson for H&M yellow tunic, 498 DKK

Well, it’s not really my latest buy since it’s not for me. But my friend Kat has had a crush on the yellow tunic from the Matthew Williamson for H&M collection (part 2) for awhile. She wasn’t able to get it when it first hit the stores or on the website. And then today, when I was paying a quick visit in my local H&M, it was there! ONE tunic in her size and everything! I rang her up and asked if she wanted it (she did) and then bought it for her. Sometime next week it will be in Copenhagen and live happily ever after with Kat (and Dreas, but I don’t think he would wear it). I took some pictures of me in it here (Kat and I are around the same size). It is very pretty… Kat, promiss me that if you ever get tired of it then you’ll ask me first if I wanna buy it off from you!!

————————–

… eller, det er egentlig ikke rigtigt mit sidste køb, da det ikke er til mig. Min veninde Kat har haft en lille (stor?) crush på den gule tunika fra Matthew Williamson for H&M kollektionen (part 2) et stykke tid. Desværre nåede hun hverken at snuppe den i butikkerne i KBH eller på webshoppen. Men så idag, da jeg lige gik en hurtig tur i min lokale H&M her i Odense, så hang der en enkelt af den gule tunika i lige præcis hendes størrelse! Jeg skyndte mig og ringe til Kat og høre om hun ville ha’ den (ja tak!) og så løb jeg derefter mod kassen. Det var en enkelt som de havde fået retur, oplyste H&M-damen mig om… få timer før! I næste uge vil den være på vej mod København, hvor den skal leve lykkeligt til dens dages ende sammen med Kat (og Dreas, men jeg tror ikke han vil gå med den). Jeg tog lidt billeder af mig i den den, da vi er nogen lunde samme størrelse.
Og Kat: Lov mig at du lige spørger mig om jeg vil ha’ den boende her, før du nogen sinde skiller dig af med den!

Latest buy: Matthew W for KatLatest buy: Matthew W for Kat

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest buy: Ready for summer, thanks to H&M!