Let me sign by Robert Pattinson

Alexa Chung has my bag!!!!

Alexa Chung has my bag!!!!
Give it back! That bag is mine!!! Some of you probably remember the crush I had on it awhile ago. And it doesn’t feel any better that I actually don’t like Alexa Chung – I think she’s SO overrated and over-hyped).

————————

Kan du så aflevere! Den taske er min. Nogle af jer husker nok min forelskelse i denne taske for et stykke tid siden. Og det føles ikke bedre af, at det lige er Alexa Chung der står der og blærer sig med den… hende har jeg aldrig helt forstået hypen omkring. Synes hun har virkelig dårlig stil.

Picture credit: http://www.redcarpet-fashionawards.com/

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let me sign by Robert Pattinson