More Gossip Girl

Outfit of the day # 51

Image Hosted by ImageShack.us

Even though I’m back in school then it doesn’t mean that the summer is over – or, I think that was what I was trying to say with this skirt today. Today I started on the 2nd semester of my education and it was good to be back though it was quite a scruggle to get up that early (and it’s not even THAT early – my classes start at 9.05 am and I live 10 minutes from the school. But it felt like hell to me…). A lot of people dropped out after the last semester so we went from being 25 on the 1st semester to now 12 on the 2nd semester. The good thing is that we got two exchange students this semester – two guys (and I can’t remeber where they’re from… sorry!). Now I’m gonna see if I can find the newest episode of True Blood somewhere and then get some food.
Have you started school again or are you one of the annoying (=lucky) people that still have some vacation-time left? (Mr. Boyfriend has 2 weeks yet… NOT fair).

———————–

Selvom min sommerferien er forbi, så er sommer det ikke nødvendigvis – eller, det var i ihvert fald det statement jeg prøvede at lave med den her nederdel i dag. I dag startede jeg på 2. semester og det er super godt, at være tilbage selvom det var noget af en kamp for mig i morges, da vækkeuret ringede (og det er endda ikke SÅ tidligt – mine timer starter kl. 9.05 og jeg bor 10 min fra skolen. Men det føltes altså som helvede for mig… ). Der var super mange der droppede ud efter vi afsluttede 1. semester, så vi er gået fra af være 25 til kun at være 12 på 2. semester. Heldigvis har vi fået to udvekslingsstuderende i klassen! 2 gutter som jeg desværre ikke lige opfangede hvor var fra… det skal jeg nok lige finde ud af! Nu vil jeg se om jeg ikke kan opstøve det nyeste afsnit af True Blood et eller andet sted og så finder noget jeg kan kaste i skrutten.
Er i startet i skole igen eller er i nogle af de der irriterende (=heldige) mennesker der stadig har lidt ferie tilbage? (Hr. Kæreste har stadig 2 uger tilbage… ikke fair!!)

What I’m wearing:

White t-shirt from H&M
Floral skirt from H&M
Necklace from Pieces

Black flats from Primark
Ring, gift from Mr. Boyfriend

Outfit of the day # 51

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More Gossip Girl