Outfit of the day # 46

Stine Goya SS10

Stine Goya SS10
I’m gonna continue with Copenhagen Fashionweek from yesterday. Today I’m gonna show you my favorites from Stine Goya’s spring/summer 2010 collection. My ultimate favorites are the two above and the green sparkly dress futher below. All in all a great collection. Which ones are your favorites?

—————-

Jeg forsætter nu med Copenhagen Fashionweek som jeg startede på igår. I dag vil jeg lige vise jer mine favoritter fra Stine Goya forår/sommer 2010 kollektion. Min ultimative favoritter er de to her øverst og så den grønne glimmer kjole længere nede. Alt i alt en super kollektion – og jeg har ellers ikke være Stine Goya fan før! Hvilke er dine favoritter?

Stine Goya SS10Stine Goya SS10Stine Goya SS10Stine Goya SS10Stine Goya SS10

3 kommentarer

  • Oh wow amazing! I need to win the lottery!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke at jeg tror jeg kunne finde på at købe den, men jeg er lidt forelsket i bati-kjolen med den store halsudskæring:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ DanielleMe too! There's so many gorgeous pieces!!@ MissMuffinJeg tror desværre også den bliver for dyr til mit budget, men det er også en af mine helt klare favoritter! Den er super lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 46