Dreaming of: Office wedge

H&M military jacket

Image Hosted by ImageShack.us

These pictures are from H&Ms fall collection feat. model Jessica Stam. According to Nitrolicious.com then it’s all from Divided – which I like because my local H&M has that and Divided is always pretty cheap. I’m completely in love with the military jacket/cardigan – and I still don’t have anything military-like in my waredrobe so I think this is perfect. I just don’t know when it’s coming or how much the jacket is going be. Help? Anyone?

————————-

Her er lidt nye billeder fra H&Ms efterårkampagne – inkl model Jessica Stam. Ifølge Nitrolicious.com er disse items fra Divided, hvilket I like the sound of! Mest fordi min lokale H&M har Divided og så også fordi Divided plejer at være pænt billigt. Jeg er faldet meget for militærjakken/cardiganen på det øverste billede. Jeg har stadig ikke fået anskaffet mig noget militær-agtigt, så den kunne være lidt perfekt til mig. Og jeg tror bare jeg ville style den som H&M har gjort det på billedet. Det eneste problem er, at jeg har ingen idé om hvornår den kommer i butikkerne eller hvad den kommer til at koste. Er der nogen af jer der har set den eller kender prisen? Nu vil jeg smutte hen og spise tunsalat + avocado og groft brød. Namme nam!

H&M military jacket H&M military jacketH&M military jacketH&M military jacket

8 kommentarer

  • Jep jeg har set den i centeret og i byen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ret sikker på at jakken er i butikkerne – måske også i grå… – Vibeke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mener at jeg så jakken / cardien i h&m her forleden. Jeg er ikke 100% sikker på at det var den, men er ret sikker 🙂 Synes jeg kan genkende den..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak piger – det kunne godt lyde som om at den er kommet så. Er der nogen af jer der kan huske prisen ca.?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Love that military jacket, think it's even more better than the well-known version of H&M!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej jeg fik desværre ikke kigget på prisen :/ Men kunne forestille mig at det er noget i retning af 250-300 nu når det er divided..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte den i grå for ca. 2 uger siden 😀 Den er meget tynd i stoffet, men meget dejlig alligevel.blog.delancefashion.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • i have that jacket:D It's 19.95 euro's and I LOOOOVEEE it!You have a great blog :Dxx Click here to go to Malu’s Fashion!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming of: Office wedge