Ready for paaaartyyy

Saturday(/Sunday) Followers

I was thinking yesterday that I would like to do something for you followers/readers (you people in the box in the right side of the blog). I’m so happy that you’re following my blog and you make it extra fun blogging! So from now on every saturday (I know it’s sunday today, but normally it’s gonna be on saturdays) I’m gonna link to all the new followers I got that week. I can only do it if there’s a link to your blog at your profile. If you don’t want me to “miss” you then comment on the blog when you have becomed a follower and say something like “hey, I’m now following and my blog adress is….). And all you other guys – please visit these cool links from this week:

(I’ll be back with last nights outfit later):

Katwalk – written by a girl from Finland
Addicted to fashion chick – fashion blog by a 14-year-old girl from Germany
Delance Fashion – fashion blog the danish girl Emilie
Kløverspace – by danish girl Helle
Pangie’s Addictions in Life… – blog by american Pangie that writes about make-up and family

————————–

Jeg sad og tænkte igår, at jeg godt kunne tænke mig at gøre noget for jer fast læsere (jer i boxen ude til højre). Som i nok har opdaget, så er det ret vigtigt at linke til hinanden i blog-landet. Det er den måde vi alle sammen opdager nye blogs på! Derfor vil jeg fremover linke hver lørdag (dog i dag på en søndag) til nye faste læsere der er kommet til i ugens løb. I må meget gerne tage et kig forbi deres blogs:

(Jeg er tilbage senere med outfittet fra igår aftes)

Katwalk – skrevet af en pige fra Finland
Addicted to fashion chick – Modeblog skrevet af en tysk pige på 14 år
Delance Fashion – dansk modeblog af den kønne Emilie
Kløverspace – en blog mange af jer nok kender i forvejen 🙂 Skrevet af danske Helle
Pangie’s Addictions in Life… – blog af amerikanske Pangie som skriver om make-up og familie

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for paaaartyyy