Gift from me to me: Vila sequin blouse

Outfit of the day # 68 (+ Sis)

Outfit of the day # 68 (+ Sis)
Me & Sis

Today’s “Outfit of the day” is with a “guest star” aka my younger sister. I actually forgot to take outfit pictures today, but then my sister and I had this taken – and I can just as well show you that one. I had a really great night; great food, great company and great gifts. Mr. Boyfriend’s gift was so thoughtful, so creative and romantic. I’ll show you what it is tomorrow – but it was amazing! (look futher down to see what my sister and I are wearing).

Merry christmas again!

———————-

“Dagens outfit” er i anledningen af julen lige med en “guest star” aka min lillesøster. Jeg havde egentlig glemt alt om, at få taget outfit billeder i dag, men tænkte at det her af min søster og jeg da godt kunne bruges. Så får i også to outfits med et smæk! Mit hår er lidt nederen pt, da mit pandehår er ALT for langt nu og jeg trænger til en omgang afblegning snart.
Jeg har ellers haft en fantastisk aften med god mad (and og brune kartofler er bare det bedste!), godt selskab og gode gaver. Jeg vandt endda mandlen! Desuden jul sammen med Hr. Kæreste og hvid jul for første gang i DK i 14 år – så bliver det vist ikke mere perfect? Hr. Kærestes gave til mig var fantastisk sød, romantisk og kreativ. Jeg blev SÅ glad. Skal nok vise jer hvad det er i morgen – men ingen rejse eller smykker. Det var en hjemmelavet én af slagsen – men den bedste slags! I må vente 😉

Glædelig jul igen – håber i alle har haft en god dag! (hvad søs og jeg har på kommer hernede under).

I’m wearing:
Red-leo dress from Zara
Black tights from H&M
Gold star earrings from Kranz & Ziegler – Get them here


Sis (Sabrina) is wearing:
Dress from H&M Trend (including belt)
Black tights from H&M
Vintage earrings

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift from me to me: Vila sequin blouse