I love Asos: Draped dresses

Trend: Spring colours

There’s less than a month ’till it’s spring (officially – march can still be a bit chilly in Denmark) so I thought I would give you my take on which colours I think it’s going to be big this upcoming season. These colours are my favorites – all the pictures are from SS10 collections. Light purple/lavender, mint green, nude, pale yellow and baby blue – all pastels and I love it. I am a bit tired of the dark rock-chick trend that has been going on at what seems like forever. I’m ready for a soft, romantic and light spring. What do you think of these colours? And what colours do you “believe” in this upcoming spring/summer?

Ps. Some of you have been asking about the competition – I’ll announce the winner tonight.

———————————

Der er under en måned til det er officielt forår (selvom vi danskere godt ved, at marts ikke nødvendigvis er varmere) og derfor tænkte jeg, at jeg ville give jer my take on de hotteste farver i den kommende sæson. Jeg tror helt sikkert, at det næste halve år kommer til at stå i pastellernes tegn: lavendel lilla, mint grøn, nude/rosa, lys gul og babyblå. Jeg er virkelig, virkelig træt af den hårde, mørke rock-chick trend, så jeg hilser det mere romantiske, bløde og lysere forår velkommen! Hvad synes i om farverne? Hvilke farver tror i der kommer til at “hitte” i den kommende sæson?

Ps. Et par af jer har spurgt til konkurrencen – jeg offentliggører vinderen i aften!

5 kommentarer

 • nude, nude, NUDE. My totally favorite trend. But i think, I can love mint by the same way ;d.xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber helt klart at mint bliver en af farverne – den er jo SÅ flot! (:www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har samme opfattelse af sommerens farver – og jeg glæder mig! Specielt til den mint grønne og nude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ KarolinaYeah, nude is definitely gonna be a big hit. I hope that mint will aswell!@ SimoneJa, den er virkelig flot!@ ChristinaSjovt at se at det er nude og mint vi alle er vilde med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Glæder mig til min grøn og gul 🙂 Kunne også godt forestille mig sådan en brændt orange kunne være fin 🙂 Man bliver bare så glad af de lyse farver.. Super fine collager :-)//Cecilie http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love Asos: Draped dresses