Oscar 2010 accessories + Men

Elin Kling wants me to shop…

… eller, det er det der bliver min undskyldning overfor min bankrådgiver, når jeg d. 25. marts bliver nødt til at flå min konto for at kunne købe alle de ting fra H&Ms Garden kollektion som jeg gerne vil (det bliver jeg iøvrigt også nødt til for at leve op til det fine nickname som Charlotte har givet mig “Blomsterpigen”). Jeg er især fristet af denne kjole efter at ha’ set den på den svenske blogger Elin Kling. Hvor er den bare fin! Den ville være laber til sommer – både med flade sko på en varm sommerdag og med heels til sommerfest. Den overvejer jeg kraftigt nu… dumme Elin.

De havde iøvrigt allerede noget af Garden Collection hængede i deres H&Mer i Dubai, hvor jeg lige fik raget på det. De havde ikke fået kjolerne endnu (jeg spurgte personalet), men de havde mange af bluserne og de korte shorts. Kollektionen virker lækker!

——————————–

… or that’s gonna be my “explaination” when my bank asks why I went shopping-crazy on the 25th of march. The swedish blogger Elin Kling just made me consider this dress from the H&M Garden Collection. It looks so pretty!

6 kommentarer

 • Til den pris skulle man også være en skarn hvis man lod være!Åh hvor kan jeg ikke vente…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er så fine!!! must have! men må indrømme at jeg også er ret fristet af hendes location;) men pyh hvor må hun tjene godt… er sgu ikke et helt billigt sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, som svensker kan jeg sige at jeg tit er fristet af tøj Elin Kling bruger eller snakker om. Der taler vi om en pige med god smag! Fed blog du har for øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har set den er til at hapse online nu ikk?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er online nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kjolen er på hjemmesiden nu til 149 kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar 2010 accessories + Men