Smoothie friday

Konfirmation, here I come!

Idag står den på konfirmation i Hr. Kærestes familie – allerede herfra kl. 12 og det meste af dagen. Vi tager dog ikke vildt sent hjem i aften, da Hr. Kæreste har et par eksamensopgaver liggende som han meget gerne vil ha’ lavet noget på idag. Måske tager jeg en bytur med et par veninder senere – det er ret længe siden jeg har haft sådan en! Nå, men outfittet til konfirmationen hænger klart her på badeværelsesdøren og det hopper jeg i lige om snart. Det er den Topshop kjole som jeg købte i sidste måned. Den bliver indviet idag: jeg elsker at ha’ kjoler på for den første gang. Det er altid spændende at se/høre folks reaktionerne på nyt tøj. Skal i til konfirmationer denne weekend?

I’m going to some family-thing (confirmation) in Mr. Boyfriend’s family today and my outfit is ready and hanging on the bathroom door. It’s the Topshop dress that I bought last month.

4 kommentarer

 • Super flot kjole! Tror du vil kunne hive nogle flatterende kommentarer indenbords i sådan en sag! (;Og tillykke med… svigerinden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Må vi ikke se den på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ KittieIhh mange tak! Jeg lægger outfit billede op senere i dag eller senest i morgen.Jeg forstod ikke lige den med svigerinden?@ ATJo, har taget outfit billeder, så de kommer senere i dag eller i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man stadig købe den kjole? 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie friday