Sommer, sol og tømmermænd fra igår...

Med til Cypern: Asos sandaler

Med til Cypern: Asos sandaler

Idag er der præcis 3 uger til vi tager afsted til Cypern. Jeg begynder nu derfor officielt at lave liste over hvad jeg skal have med af tøj, sko, skønheds-grej og alt det andet. De næste tre uger laver jeg derfor lidt indlæg der hedder “Med til Cypern…”. Jeg ved godt, at de fleste af jer ikke liiige skal til Cypern nu her, men måske kan i hente noget inspiration til hvad i kan putte i kufferten, hvis i også står og skal på ferie lige om lidt. Første ting der bliver lagt i kufferten er disse sandaler. Jeg er SÅ glad for dem, da de både er trendy, cool og ret behagelige at have på. Jeg havde dem også med på Cypern sidste år og der var de et hit i varmen. Så de kommer med igen i år! De er iøvrigt fra Asos og de er købt sidste sommer. Har i tips til ting som man MÅ have med på ferien som man måske ikke lige troede man ville få brug for? (jeg mener ikke ting som solcreme, bikini osv – de er jo selvskrevne).

3 weeks from today until I go to Cyprus so I’m starting these blog entries called “What I’ll bring with me to Cyprus…” and this is the first one. These gladiator sandals are definitely coming with me – they’re cool and comfy. They’re from Asos and I bought them last year.

3 kommentarer

 • Hvor er de nice! 🙂 En ferie must – eller i det hele taget en sommer must: Babyolie!! Læste det et sted for mange år siden, men det virker virkelig og gør benene så shiny og sunde – med lidt "åh jeg er smurt ind i olie og er røv lækker"-attitude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  To hævekort! Det er et hit hvis man mister det ene at have et andet kort til nødstilfælde med lidt penge på, der ligger aller nederst i kufferten.Ville jo være kritisk ikke at være købedygtig på ferien…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Style by modestyAltså om aftenen, når man har taget sol eller hvordan? Mht babyolien.@ MaleneRigtig god idé – vil jeg lige høre min bank ad om jeg kan nå. Ellers har Hr. Kæreste og jeg jo hvert vores og vi deler bank, så vi burde kunne hjælpe hinanden, hvis det er. Men rigtig god idé! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol og tømmermænd fra igår...