Outfit of the day # 86

More from Cyprus

More from CyprusMore from CyprusMore from CyprusMore from CyprusMore from Cyprus

Kan i snart mere Cypern-spam eller er i ved at braekke jer? Jeg har faktisk ikke engang vaeret her i halvdelen af tiden endnu, hvilket er skoent! Vi kan ikke rigtig finde ud af hvad vi skal lave i morgen – paa baadtur eller finde en ny strand? Aaaahh livet er haardt! Dagen i dag blev mest brugt ved stranden. Her er lidt stemningsbilleder:
1) Selve stranden Makronissos beach 2) Isthe med mangosmag, min bog og sour skittles 3) Mig med en milliard fregner (mindst!). Jeg tror ikke der er plads til flere fregner i mit fjaes nu 4) Hr. Kaereste er langt vaek i sin bog 5) Nogle af jer bad om flere gakkede billeder, saa vi slutter lige af med Christian der har staajlet sin kaerestes solhat. Jeg synes han er smadder paen med den paa.

Nu vil jeg smuttede i baren og lave nogle flere gakkede billeder til jer.

Pictures from my day today where we spent most of the day at the beach. Now I’m going to the bar!!

6 kommentarer

 • woaw elsker fregner <3 og skittles.. Fortsat fed tur – mens vi andre sidder hjemme i overskyede danmark 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Keep 'em coming!! 😉 Vi sidder herhjemme i blæse vejret (læs: KOLDT) og dine billeder varmer;)Ser skide skønt ud! Fortsat god tur!!;)Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I forlængelse af hele vores "ingen-make-up-i-heden" snak, så bliver jeg nødt til at kommentere hvor modella-lækker du er uden. Smukt billede, dine øjne står virkelig frem mod det blå badehåndklæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  kohler er så absolut smuk med den hat!!!hvad endte i med at lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ CHRIMS CHRAMSIiii mange tak! De sour skittles er ogsaa gode!@ AnonymJeg skal nok lave flere indlaeg hernede fra!@ Ann-SophieEj, mange MANGE tak! Tror aldrig jeg er blevet kaldt modella-laekker foer 🙂 Man foeler sig lidt "noegen" uden make-up – isaer paa billeder.@ katHaha ja han er laber! Vi chiller i da – de fleste af drengene har kamp-toemmermaend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moooookaj…. det er altså VIRKELIG tarveligt at flashe sour Skittles til folk, der ikke bare ka' score dem på hvert gadehjørne!!!;-D(hvis du laver en give-away?! Så VIL jeg vinde!!!)/xxx Nete

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 86