Frokost med Kia

Outfit of the day # 84

Outfit of the day # 84
Gina Tricot dress – Asos denim jacket – Faith sandals – Asos bag – H&M blue ring – H&M sunglasses

Nu er der ikke længe til, at jeg skal afsted mod Kastrup. Vi har sovet her i KBH hos min søster og hendes kæreste i nat – skønt at vi ikke skulle med både tog og flyve samme dag. Og på denne måde fik jeg både set Kia, Kat & Andreas (vi spiste middag med dem igår) og min søster & kæreste denne gang. I får her lige outfittet fra igår. Jeg skam-bruger virkelig denne kjole i øjeblikket. Den er super behagelige og samtidigt er jeg vild med det sommerlige print. Ihhh hvor jeg glæder mig til at jeg i aften sætter fødderne på cypriotisk jord. Det bliver et skønt gensyn med en fantastisk ø. HUSK nu at jeg blogger dernede fra – der er internet på hotellet, så der bliver slet ikke dødt her på bloggen. Jeg regner med at dele en masse lækre billeder og oplevelser med jer løbende indtil jeg igen er i Danmark om 15 dage. Håber i vil “rejse” med.

Right now I’m about to leave my sisters place here in Copenhagen to go to the airport. Tonight I’m again on Cyprus and I can’t wait. It’s gonna be great! There’s internet on the hotel so I’m gonna blog while I’m there so do still visit the blog. I’ll be looking forward to sharing pictures with you. This is my outfit from yesterday – I’m really wearing this dress a lot these days. It’s comfy and cute.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Super lækkert outfit!! Ved du, om kjolen stadig findes i butikken i Odense?Rigtig god tur til Cypern 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    du ser jo knaldhamrende godt ud:D (misundelse herfra) håber du får en god ferieNina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost med Kia