Pinic with a view at Cave Greco

Back home

Så er jeg tilbage på dansk jord igen. Det er virkelig underligt. På en måde er det rigtig rart – jeg har de sidste par dage savnet min seng og resten af mit tøj. Jeg har også været ret træt af, at være konstant fedtet enten pga sved eller pga solcreme. Omvendt er det underligt – vi var på Cypern & hotellet i så lang tid, at man netop lige nåede at få den der “hjemme-følelse”. Det var så underligt, at tømme vores lejlighed i morges for vores ting. Vi nåede virkelig også, at komme godt ind på meget af personalet – især bartenderne (I wonder why?! Jeanett, din lille alkoholiker) som gav os krammere igår aftes, da vi var i poolbaren for at sige farvel. Godt nok huskede de os også fra sidste år, men vi nåede bare at lære hinanden endnu at kende i år. De sagde alle, at de virkelig håbede at vi kommer igen næste år. Hvis jeg havde råd til 2 ferier næste sommer, så gjorde jeg det uden tvivl. Men efter 2 somre i streg med samme destination og samme hotel, så tror jeg lidt at vi skal på nye eventyr næste sommer. Men jeg vil ikke afvise, at jeg kommer tilbage dertil igen. Det ville ikke være utænkeligt.
Jeg har stadig lidt flere billeder fra turen som jeg vil dele med jer – og mere at fortælle jer, men det må blive i morgen. Jeg er træt og småforkølet + øm pga jeg har store sår og er gul+blå efter vores sidste brandert dernede i mandags. Den var lidt vild. Kodeord er bla: 60-årig millionær i poolen, topløs natbadning, alt for mange drinks, 3 brækkede ribben (heldigvis ikke mig) og en barregning på 100 euro (hvor vildt er det lige, når alle deres drinks koster 3 euro?!).

I’m back home in Denmark. I’m both happy to be home, but also sad that I’m not on Cyprus anymore. I miss the hotel and the staff. I’ll show you the last pictures I have tomorrow – now I want some sleep.

2 kommentarer

  • Hihi! Det lyder som en vild brandert:) Men sådan må det jo gerne være når man er på ferie:) Velkommen hjem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

    Nyder virkelig alle dine posts om Cypern. Skal selv en uge derned i efteråret og takker for de mange gode rejsetips, selvom jeg næppe tror vi kan nå alt det I har set, på bare en uge – men nu har jeg fået lidt inspiration. :)/Ahttp://tonightwehavethestars.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinic with a view at Cave Greco