Green pants

Velkommen til!

Jeg vil bare lige sige “Velkommen til” til alle de nye faste læsere jeg har fået her på det sidste (både på min google reader/faste læsere box ude til højre og til dem på bloglovin’). Det er helt fantastisk, at i er så mange der gider at læse med og det er skam ikke noget jeg tager for givet. Just so you know! Hvis nogle af jer har nogle spørgsmål, så kan i kigge her om de allerede skulle være besvaret – og hvis ikke, så spørg endelig på formspring! Jeg holder mig en stener-søndag, så der skulle være masse af tid for mig til at besvare eventuelle spørgsmål.
Ellers var jeg til en rigtig hyggelig fødselsdag igår. Stedet de holdte festen var oppe under taget på den gård de bor på og de havde sat en masse lyskæder osv op – det var SÅ hyggeligt. Jeg mødte også Yasmin som jeg før har hilst på til bloggerfesten på Hornsleth bar i juni. Jeg fik desværre ikke taget noget outfit billede igår, da jeg røg videre til fødselsdagen direkte fra arbejde. Men jeg havde bla. samme taske, ring og neglelak på som her på billedet (billedet er dog taget den anden dag, da jeg var til prinsesse-møde).

I just wanna welcome all the new readers I have gotten lately – both on my google followers and on bloglovin’. I’m very grateful that you guys keep on reading my blog – just so you know! If you have any questions for me at all the you’re welcome to ask me on formspring here. You can ask me in both english and danish.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green pants