Aftensmad med Tina

Sneak peak på dagens + something new

Sneak peak på dagens + something newSneak peak på dagens + something new

I får lige her et sneak peak på dagens outfit (i får hele outfittet senere) og også et smugkig på en ny ting jeg lige har fået som er en gave (mere om gaven i morgen). Jeg er endelig blevet rask og har været i skole i dag. Det var faktisk skønt at komme afsted igen og slet ikke svært at komme op i morges, da jeg nemlig vågnede med solen lige i ansigtet. Sikke et smukt vejr det er i dag!
Når jeg ser på de her billeder bliver jeg overrasket over, hvor mange fregner jeg stadig har i hele ansigtet. Jeg bliver stadigt overrasket over, at jeg har så mange (selvom jeg jo ser på mit eget fjæs hver dag). De ser bare mere tydelige ud på billeder?

A small sneak peak of my outfit today (I’ll get to see the whole outfit later) and a preview of a new thing I got which is also a present (more about that tomorrow). I’m finally not sick anymore and went to school today.

9 kommentarer

 • Uhh, mange blå ting – SÅ flot! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tokyo Jane armbåndet er gaven? ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder! :)Tænker dog ikke synderligt mere over dine fregner på disse billeder end ellers 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint armbånd!Og fregner er da noget af det pæneste. Vær glad for dem :)Knus Anitawww.blondebekendelser.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Uhh, kan ikke vente på, at hører hvor armbåndet er fra-virkelig en FLOT farve til dig, især med skjorten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak tøser – hvor er i søde!@ StineYes, det er det ;)@ JaneDet er fra Tokyo Jane 🙂 Og mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg glæder mig også til at de sender vores ;p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ StineJeg har også fået et mere, men det blogger jeg om i morgen 🙂 Hvilke har i valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må du vente med at se til de kommer, mit er desværre ikke lige på lager; men det skulle gerne komme inden for de næste 2 uger. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad med Tina