Diamond tights

Hende der Agnes…

Hende der Agnes...Hende der Agnes...Hende der Agnes...

hende der laver cupcakes. Dem har jeg endelig fået mulighed for at smage. Jeg har længe cravet dem eftersom det meste af blogland har snakket om dem. Søde Kat havde været forbi igår inden jeg ankom til KBH (ja, jeg er i København IGEN… eller, nu er jeg på vej hjem). Vi købte 3 forskellige så vi alle kunne smage af hinanden. Generelt synes jeg ikke der var nok “snask” på dem, men i kan læse mine individuelle anmeldelser her:

Lemon meringue (til venstre): Det var ikke mig der valgte den her og jeg havde nok ikke valgt den selv. Jeg synes også den var lidt kedelig, men det er nok mere bare mine smagsløg end det er kagen. Det var en vanilje kopkage med lemon curd inden i og merengs ovenpå.

Italian almond (midten): Det var min favorit af de 3 vi havde købt. Dog ret sød. Vanilje/mandel kage med amaretto-kirsebær frosting toppet med ristede mandelflager. Kagen var lækker saftigt som stod godt til de knasende mandelflager.

Lime (til højre): Den glædede jeg mig lidt til, da jeg forestillede mig, at den syrlige lime ville være lækker til den søde kage. Men den var overhovedet ikke sur. Jeg var pænt skuffet. Desuden så ved jeg ikke om det var en fejl eller om det var med vilje, men det lignede at de havde glemt, at skære “toppen” af den her. Det der lignede et kæmpe lag frosting udefra var egentlig bare en høj muffin med en anelse frosting på indefra (se det nederst billede).

Generelt er det nogle fine og lækre cupcakes, men jeg synes de hiver flere point hjem i udseende end i smag. Jeg har dog på ingen måder købt min sidste cupcake derfra – jeg vil især gerne smage den med lakrids, den med mint/chokolade, den med cheesecake og den med lemon coconut. Det er absolut ikke dårligt, men til de priser (25 kr pr stk), så burde det være FANTASTISK. Og jeg er bare ikke blown away af Agnes Cupcakes… endnu!

I’ve finally had the chance to taste some of the cupcakes from Agnes Cupcakes. Agnes Cupcakes is a new cupcake shop in Copenhagen. A lot of danish bloggers have been blogging about it.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diamond tights