Konkurrence slutter i aften!

Outfit of the day # 97

Outfit of the day # 97
Gina Tricot dress – Asos stockings – Asos wedges – Gina Tricot ring

Dette er mit outfits fra i lørdags. Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde fået Hr. Kæreste til at tage det – det er derfor det først kommer nu. Jeg var iført min nye kjole som jeg har købt på jobbet. Den er super stor, blød og afslappende. Den findes også i blå og grå – og jeg overvejer pt om jeg skulle ha’ den i en anden farve. Den hedder “Rebecca”, koster 159 kroner og er på webshoppen lige nu.

My outfit from saturday. I’m wearing a new dress that I bought at work (Gina Tricot). It’s so comfy that I’m considering buying it in another colour.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence slutter i aften!