Blair for Vera Wang

Gina Tricot Exclusive online NU

Gina Tricot Exclusive online NU

Vil bare lige nævne, at Gina Tricot Exclusive er online på webshoppen nu. Desuden skulle de forskellige styles også være i de udvalgte butikker fra i dag. Jeg tror ikke, at i skal vente længe mht webshoppen, da 2 af kjolerne allerede er udsolgt. Har i købt noget eller har i planer om det?

Jeg er iøvrigt stadig syg, men har været i skole, da vi havde noget projekt-evaluering med en lærer i dag. Er dog røget lige tilbage under dynen. Har ikke indtaget fast føde siden igår ved denne tid, da jeg er bange for at det kommer op igen 🙁 Tak for alle jeres “god bedring”er. I er søde!

Gina Tricot Exclusive is online on their webshop now. But hurry – two of the styles are already sold out! Did you get something or are you planning to?

2 kommentarer

  • Synes desværre ikke de er noget særligt. Synes de ser billige ud (altså ikke slutty-billige, men dårlig kvali-billige) selvom de er en del dyrere. Desværre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Synes godt nok ikke, de er så mange penge værd, da jeg hverken synes, de er pæne eller ser kvalitets-agtige ud. Det er ærligt talt ikke noget, jeg ville gå i 🙂 Æv

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blair for Vera Wang