Gratis fragt + gave fra ELF

Jul på Hindsgavl slot

Jul på Hindsgavl slotJul på Hindsgavl slotJul på Hindsgavl slotJul på Hindsgavl slotJul på Hindsgavl slotJul på Hindsgavl slotJul på Hindsgavl slot

Vi har haft en rigtig hyggelig eftermiddag med gode venner på Hindsgavl slot her på Fyn. Hvert år på 1. søndags i advent er der julehygge med æbleskiver, glögg, juleslik osv for 80 kr pr mand. Der er også julemusik på klaver og en julemand der går rundt og glæder de mindste. Det er første år vi er afsted på Hindsgavl slot, men Maria og Mikkel havde været der før. Sceneriet var jo perfekt med alt den sne! Vi nævner intet om vores lille uheld med bilen, hvor vi bankede op i røven på de andre vi fulgtes med. Der skete intet med deres bil, men vi fik en bule og rev slangen med kølervæske over = blev hentet af Falck. Not so cool and not so cheap (2000 kr), så det kan godt være at jeg ikke shopper så meget næsten måned. Æv. Her er en masse stemningsbilleder fra idag Hindsgavl slot.

I spent the day at a castle (Hindsgavl slot) here on Fune. All the pictures are from today which we spent with good friends.

5 kommentarer

 • Det lyder som en rigtig hyggelig tur, hvis man ikke lige tænker på uheldet. Men godt der ikke skete jer noget (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor hyggeligt. En perfekt start på julen 🙂 Minus det vi ikke nævner naturligvis :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej dog med bilen. Sikke en forskrækkelse. Men sikke et skønt tip ang. Hindsgavl Slot. Sådan skal 1. advent da HELT sikkert tilbringes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guri

  Ej hvor sjovt. Jeg er derude hvert eneste år med familien. Synes det er SÅ hyggeligt. Ville helt sikker have sagt hej hvis jeg havde set dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak piger – vi er heldigvis okay!@ Ann-SophieJa, det var super hyggeligt! Det kan anbefales.@ GuriEj, hvor sjovt. Det er også et hyggeligt sted:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis fragt + gave fra ELF