Kom med til Gaga koncert

Jumeirah Beach Park

Jumeirah Beach ParkJumeirah Beach ParkJumeirah Beach ParkJumeirah Beach Park

Den første strand vi var på, var Jumeirah Beach Park. Jeg har fået en del spørgsmål ang. reglerne for hvordan man må bade i landet (det er jo et muslimsk land og derfor gælder der andre regler end de fleste af os danskere nok er vant til). Man kan ridse det lidt groft op:
Offentlige strande er gratis tilgengæld er det også dem der har de strengste regler. Det er her fuldstændig forbudt for kvinder, at bade i badetøj. Man skal være fuldt påklædt, hvis man vil i vandet her.
Strand-parker er privatejet og er et koncept der er meget brugt i Dubai. Det er oftest en park du skal gå lidt igennem og så kommer du ud til en strand. Der er altid en lille pris for entre, leje af solsenge og parasoller, men den er lav. Vi gav hvad der svarer til ca. 8 kroner i entre og ca. 20 kr pr solseng. Reglerne for os tøser er her, at vi må bade i helt almindeligt badetøj. Dog ingen g-streng eller topløs (topløs er generelt fuldstændig forbudt i hele landet og kan straffes med fængsel).
Sidst men ikke mindst er der de helt private strande som hotellerne ejer og oftest er der kun adgang for hotellets egne gæster. Reglerne bestemmer hotellerne selv, dog inden for landets love – dvs. stadig ingen topløshed fra os tøser af.

Jumeirah Beach Park er en af disse strand parker og den ligger i samme område som bla. Dubai Mall og verdens pt højeste bygning Burj Khalifa (vi kombinerede tit en dag med strandtur her først og senere shopping og middag i Dubai Mall, smart! 😉 ). Parken er skøn og velplejet – og stranden er stor og ren. Den er tilgengæld også kendt, så der er mange mennesker dog uden det føles proppet. Tilgengæld var der tit “udsolgt” for leje-solsenge, hvis man kom senere end 13-14-tiden. Der er også tilknyttet en kiosk/fastfoodsted, hvor man kan købe mad (især meget med kylling), drikkelse og is. Maden var ganske okay og billigere end herhjemme.

Vil I finde et hotel i nærheden, så kan I finde det HER (reklamelinks)

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med til Gaga koncert