Juleønsker: Books

Outfit of the day #103

Outfit of the day #103Outfit of the day #103
Topshop dress – Gina Tricot cardigan – Asos wedges

Da jeg tømte mit kamera igår opdagede jeg, at jeg havde glemt at jeg faktisk fik taget outfit-billede i mandags (samme dag som jeg lavede videoblog og fik taget dette billede). Men bedre sent end aldrig, vel? I får ihvert fald her mit outfit fra i mandags. Kjolen er fra Topshop og er ny – snuppede den på Ebay til ingen penge.

My outfit from this monday. I forgot that I took pictures of my outfit on monday so here it is a few days late. The dress is new and it’s from Topshop.

18 kommentarer

 • åh super fint. Og den kjole er virkelig lækker – måske man skulle kigge efter den. Jeg eeeelsker striber 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig (endnu) et flot outfit (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud Jeanett! /Isabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin du er – vi er ikke langt fra, at de røde læber bliver en del af din stilsignatur. Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt outfit… ! Elsker din cardigan og kjolen… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er vild med din Topshop kjole 🙂 Den er super cool..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the cardigan! Beautiful look

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ BetinAppleDen er også super rar! Jeg gav 127 kr inkl porto for den på Ebay. Og den var ny med mærke i.@ Ann-SophieHaha ja det kan egentlig godt være, at vi nærmer os det. Men er bare blevet så glad for det! Og tak søde!Og mange tak til alle jer andre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den cardigan er virkelig fin. Er vild med længden på ærmerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så flot i rødt !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad søgte du på for at finde den? kiggede efter den igår, men synes ikke rigtigt den dukkede op. Tror den kunne passse perfekt ind i min garderobe :b(og så har du iøvrigt også fået mig til at overveje den der cardigan én gang til)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rigtigt fint look! Super combination!Elsker den røde cardigan og her længe ønsker mig en lang rød cardigan. Kan man købe den endnu mon? Nu arbejder du jo i GT, hvordan synes du kvaliteten er? Jeg har forsøgt mig med Zara, H&M (studerende) og uanset hvad så fnulrer det efter 1 vask selvom jeg bruge mild vask, lav temp 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeanett, jeg skrev en kommentar igår hvor jeg spurgte ind til din cardigan men den røg i moderation og jeg kan stadig ikke se den? Bare så du ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ AnonymDet var simpelthen bare fordi jeg havde glemt at godkende den – begge dine kommentarer er gået igennem nu :)Ang cardiganen så synes jeg den er super blød. Jeg har den både i brun og i rød – og de er begge blevet vasket flere gange og er stadig rigtig pæne. Jeg har vasket dem ved30 gradr. Det er et fund til prisen!Vi har stadig flere her i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ AnonymDet var simpelthen bare fordi jeg havde glemt at godkende den – begge dine kommentarer er gået igennem nu :)Ang cardiganen så synes jeg den er super blød. Jeg har den både i brun og i rød – og de er begge blevet vasket flere gange og er stadig rigtig pæne. Jeg har vasket dem ved30 gradr. Det er et fund til prisen!Vi har stadig flere her i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super! Tak, Jeanett! det er ikke helt utænkeligt at jeg må kontakte dig med henblik på at købe dem for mig, hvis jeg ikke kan opstøve dem her. Mod betaling naturligvis! Har været rigtig skuffet over kvaliteten hos de mærker (zara, H&M osv.) jeg har prøvet. De skulle da gerne holde til 1 par milde vask ved 30 grader skulle man tro. Senest er det gået ud over min lange sorte fra Zara. Den fnulrer så det ligner noget, der er løgn.Når nu ikke så lange mails her ellers falder du jo bare i staver!Havde også skrevet en kommentar omkring den devis blonde skjorte du købte fra H&M. Mere fordi jeg savnede tips til hvordan jeg skulle bruge den. Ved ikke om den også blev godkendt men checker lige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej igen, du ved vel ikke hvad cardigan modellen hedder? Kan nemlig ikke finde den på hjemmesiden så vil høre ad i butikken imorgen!PS: tror altså mine indlæg sidder fast i moderationen da kommentarerne omkring den finde blonde skjorte fra H&M ikke er kommer frem endnu. Hvorfor mon det sker? Altså at kommentarerne ikke kommer med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ AnonymHejsa – jeg blogger ikke på denne side mere, du skal kigge på http://www.missjeanett.dk istedet for.Dette indlæg ligger også derinde, det direkte link er her: http://www.missjeanett.dk/?p=2417Så skal jeg nok svare på dine spørgsmål derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker: Books