Jeg skal bruge jeres hjælp - MUCHO!

Outfit of the day #104

Outfit of the day #104
Zara dress – Gina Tricot cardigan – Asos wedges

Vi tilbragte, som nævnt tidligere, bla. dagen igår på Hindsgavl Slot i nærheden af Middelfart. Vi fejrede 1. søndag i advent med æbleskiver, juleslik og glögg. Jeg besluttede mig for, at lide lidt for jer og smed derfor mit overtøj (F*CK det var koldt) og tog dagens outfit-billede udenfor i sneen. Hehe, man kan næsten se på mig, at jeg fryser lidt. Jeg prøvede at klæde mig lidt juleagtigt, men ville samtidig prøve at undgå, at ligne et medlem af nissebanden.

Og by the way: Tillykke med fødselsdagen far! 49 er ingen alder 😉

My outfit from yesterday where we spent most of the day on a castle here on Fune near the city of Middelfart. I was trying to dress christmas-ish without ending up looking like one of Santa’s helpers.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal bruge jeres hjælp - MUCHO!