Zara leopard

Gina Tricot shorts

Gina Tricot shortsGina Tricot shorts

Som lovet er her lidt billeder af mine nye Gina Tricot shorts på. Jeg synes virkelig farven er svær, at fange ordentligt på billederne, men den er nogenlunde sådan her. De er super behagelige at have på og jeg glæder mig til at style dem. Prisen er 199 kroner og de findes i denne farve og sort. Jeg har spottet dem på webshoppen, men de blev ret hurtigt udsolgt, desværre. Vi har dog stadig flere her i Odense (og det har de måske også i de andre Gina butikker).

23 kommentarer

 • Again the red is just beautiful! Especially for the holiday season!

  Love them!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, de er virkelig, virkelig pæne!
  Er så træt af min nuværende boligs beliggenhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har mange i Rødovre Centeret som ligger i Storkøbenhavn 🙂

  Kh. Amalie
  http://danishfashionblogger.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de fede. Rigtig labber farve. Jeg kunne sagtens bruge nogle shorts nu..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Disse har jeg også. De er virkelig lækre, og rigtig behagelige at have på 🙂

  – Joanna Sophia Carmen
  http://www.joannanielsen.blogspot.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett

  Jeg kom til at tænke på at du garanteret ved hvornår Gina Tricots udsalg starter? … J eg er faktisk i Odense den 27., så tænker jeg skal udsalgsshoppe lidt dér, det har jeg ikke gjort siden jeg flyttede fra byen for snart to år siden 🙂

  Mvh

  Mia M
  http://www.fashionfairytales.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  De er så fine! Har selv kigget en del på dem, men er aldrig kommet til købet af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu når du arbejder i GT, kunne du så tænkes at vide, hvordan de bukser, der hedder Agnes, er i stoffet? Jeg har set dem på hjemmesiden, men der står ikke, hvad de er lavet af – det kunne jo være, du har set dem i butikken og vidste noget om dem 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot outfit 🙂 Farven gør rigtig meget 🙂
  Kan man egentlig få toppen i andre farver end hvid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love!! De er så fine til dig – og så er mørkerød min yndlingsfarve, så jeg er solgt…

  Det var først efter Nina Ricci’s SS11 show, at jeg ENDELIG blev fan af shorts med paperbag-waist. Ingen tvivl om at mine blege stænger skal rocke sådan et par til sommer. Jeg forestiller mig, at de skal være i cremefarvet silke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taaak smukke. Uh cremefarvet kunne jeg virkelig også godt forestille mig på dig! Håber du har fået det bedre knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte. Farven og snittet er bare så fint.
  – og så har du jo også et sæt fine stænger 🙂

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke finde dem i odense den anden dag :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De hænger på et blandet stativ med rester i området tæt på prøverummet. Der er et skilt ved stativet, hvor der står “Modenyheder – Kun få tilbage”. Og de sorte hænger nede foran i butikken, lige når du kommer ind (til venstre).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Wow!.. Labre larve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvis du vil vælge må du meget gerne kontakte mig!! har jagtet dem vildt, men uden held 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lige helt hvad jeg skal tolke den sætning?! Shorts’ne er iøvrigt også nye – de er magen til disse bare sorte istedet. Jeg har været så glade for de andre jeg har, så jeg måtte også eje dem i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara leopard