ASOS senneps kjole

missjeanett.dk

VELKOMMEN!! Så skete der endelig noget. Jeg har glædet mig utrolig meget til at kunne fortælle jer ALT. Jeg har nu fået nyt domæne som hedder missjeanett.dk – så i må meget gerne ændre det på jeres bloglister. Tusind tak!

Samtidigt har i nok lagt mærke til, at der her øverst er en fin sort menubar med nogle andre bloggeres navne. Det er fordi vi er gået sammen om at tjene penge på vores blogs i form af reklamer. Vi er stadig 7 unikke blogs med syv unikke adresser – vi samarbejder bare om business-delen. Jeg er super glad for at være en del af dette samarbejde og alle de andre 6 blogs var i forvejen blogs jeg læser fast. Samtidigt kender jeg alle pigerne bag og de er sgu fantastiske. I har garanteret masser af spørgsmål, så spørg hvis i er forvirrede eller synes der er noget der virker uigennemskueligt.

Men ihvert fald: VELKOMMEN, jeg håber i kan lide at være her og at i synes om vores idé og mit nye design.

15 kommentarer

  • Det ser FANTASTISK ud! Og så er det jo ret smart at have Jer samlet. Det er i hvert fald alle sammen nogle blogs, jeg dumper ind hos fra tid til anden (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle S

    Dejligt at du er kommet væk fra blogspot. 🙂

    Jeg kan ikke finde den nye adresse på bloglovin, måske jeg ikke er den eneste med det problem?

    I er jo sikkert godt klar over det, men linket til hjemmesiden bloggersdelight.dk virker ikke nederst på denne side, og så er den hjemmeside vist ikke helt færdigudviklet?

    En ting, der falder mig i øjnene, er “vores læsere kan også godt lide”. For det først skal det stå med stort, men jeg ville nok overveje en anden titel. 🙂

    Dette er 100% ment som positiv kritik. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dig (og de andre piger) i dette nye og meget brugervenlige design.

    – Helle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

    Tillykke med det 🙂
    Det er da dejligt at få sit eget 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett, mange gange tillykke, så skete det endelig !!, Jeres layout er rigtig lækkert, og virker meget mere overskueligt end andres 🙂 Håber at det kommer til at fungerer godt, og har allerede ændret linket til dig og de andre 🙂 Fortsat god 1. december 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissJeanett

    Mange tak for jeres kommentarer piger! Det er super dejligt at få feedback.

    @ Helle
    Dejligt at høre, at du synes det er brugervenligt – det har vi også lagt vægt på at det skulle være. Alt det med bloglovin, google friend connect osv skulle gerne blive ordnet i løbet af de næste par dage. Det kommer op og køre 🙂 Og alle de andre småting du nævner er også noget som vil blive set på i nærmeste tid.

    @ Camilla
    Tusind tak skal du ha’! Og tak for linket!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    YEARH! Så fungerede det endelig for mig!
    Tillykke Tillykke med at blive “selvstændig” 😀 😀 😀

    – Maj

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett – vil bare lige ønske tillykke med den ny blog, det ser godt ud.

    Mike

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med det – så kom dagen endelig! 🙂

    Det ser skønt ud – og nuuuiiii hvor jeg elsker, at jeg ikke skal gennem alle de forskellige trin på blogspot for at skrive en kommentar 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

    er det ikke bare det samme som looklab?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MissJeanett

      Ikke helt. De har samme adresser og blogger derfor fra samme domæne. Det gør vi ikke – vi har vores eget domæne. Men begge koncepter er bygget på ideer fra de svenske blogdamer. Looklab har brugt samme model som Freshnet-pigerne , hvor vi mere har været inspireret af sådan nogle som Carolines Mode. Men begge koncepter kommer fra Sverige. Og både vi og Looklab har været undervejs i mange, MANGE måneder.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • martha

    jeg tænkte nok det ikke var tilfældigt i allesammen fik eget domæne samtidig! 🙂
    Rigtig god idé .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • It’s not that I want to duplicate your internet site, but I really like the design. Could you tell me which theme are you using? Or was it tailor made?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Great work keep it coming

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS senneps kjole