Ny kjole med krave

Spørgsmål om de røde læber

Spørgsmål om de røde læber

Jeg får utrolig mange spørgsmål ang mine røde læber som jeg oftet flasher efterhånden. Jeg er virkelig blevet glad for læbestift som jeg synes nemt tilfører noget extra til ens look. Jeg har før godt nok svaret på lidt spørgsmål ang min læbestift osv, men jeg tænkte at jeg lige ville samle det hele i et indlæg her. Så her er de oftest stillede spørgsmål om de røde læber:

Hvor er din læbestift fra og hvad koster den?
Min læbestift er fra Maybelline. Den kommer fra deres Moisture Extreme Lipstick-linie og den har farvekoden “Passion Red 535”. Læbestiften er rigtig blød og lækker – samt giver fugt. Jeg mener, at jeg gav omkring 80 kroner for den. Den kostede ihvert fald ikke over 100 kroner.

Hvordan lægger du den på?
Jeg tager læbestiften direkte på (ikke med en pensel) og efterfølgende retter jeg kanterne til med en rød lipliner. Jeg ved godt, at mange gør det omvendt (lipliner først, så læbestift), men jeg synes faktisk det er nemmere med min rækkefølge.

Hvordan sørger du for at den holder en hel aften?
Det gør jeg ikke. Jeg tager den ikke på, hvis jeg ved vi skal spise først (så tager jeg den med og putter den på efter maden). Og min læbestift er ikke en af de langtidsholdbare. Dem bryder jeg mig nemlig ikke om, da de har det med at tørre ind på læberne (det er tit sådan de får dem til at holde til spisning osv) og de begynder oftest at “drysse” senere på aftenen. Hvis man vil have labre røde læber, så må man i min verden også arbejde lidt for det – aka holde øje med dem og påføre lidt nyt et par gange på en aften. Hvis man ikke gider det, så ville jeg anbefale lipstains. Jeg tror godt, at man kan finde en god en i rød. Især dem fra Covergirl er gode (de kan findes på Ebay til ingen penge).

Forresten så skulle Bloglovin nu virker for ALLE. Jer på den nye bloglovin og jer på den gamle er blevet samlet på den samme som nu får indlæg her fra den nye blog. I kan følge bloggen med Bloglovin HER. Virker det for jer? 🙂

18 kommentarer

 • labre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jep, Bloglovin virker fint nu! 🙂 Hold da op der var mange indlæg fra dig tidligere i dag.. Hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe sorry, det var ikke ment for at spamme jer. Men SKØNT det endelig virker – det var lidt af en kamp. Tak til vores web-mand som har kæmpet med Bloglovin (og som fortsat kæmper med Google friend connect).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Baaring

  Ihh!
  tusind tak…
  jeg har jo spurgt dig om dette for et stykke tid siden
  Nu kan jeg lave røde læber til jul ;O)
  – Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Hvor er du smuk på det billede, Jeanett! 🙂

  Jeg vil lige høre om du bruger noget brynfarve (hedder det det? du ved, de der penne med mørkebrun farve i?) til at få dine bryn til at have en så fin farve, eller har du bare naturligt meget tætte øjenbryn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er du sød! Mange tak 🙂 Jeg bruger ingenting på mine bryn overhovedet. Jeg har meget mørke og tætte bryn. Jeg plukker dem selvfølgelig og nogle gange “sætter” jeg dem med lidt øjenbryngel sådan at de sidder pænt. Men farven de har er helt naturlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej:)
  For det første, rigtig nice blog. Jeg synes at det er super dejligt med det nye bloglovin og super nemt.
  Jeg bruger selv rigtig ofte de røde læber til fester.
  Jeg har en rød læbestift fra CHANEL og mener den koster 220 kr. der omkring ihvertfald. Jeg synes den er super god og jeg ligger altid noget lipbalsam på mine læber hvorefter jeg påfører læbestiften med pensel. Det bliver altid super flot og de ser aldrig tørre ud. Ligesom du siger må man stadig holde øje med dem og sørge for de ser flotte ud. Det er simpelthen så flot med de røde læber! Kys, kys Pernille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for roserne! Super dejligt at høre, at i kan lide det jeg laver 🙂 Jeg har hørt meget godt om Chanels læbestifts, så jeg vil bestemt ikke afvise at jeg kunne finde på at anskaffe mig en derfra på et tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er du smuk!

  Jeg skal helt sikkert i matas og købe den læbestift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok den flotteste røde farve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Viktoria

  Wauw, hvor ser du bare godt ud! Gid det var mig, der kunne lægge sådan nogle flotte røde læber, jeg tror, at jeg vil til at øve mig… Jeg er ikke så meget inde i alt det der forskellige makeup, så lad være at grine ad mig, når jeg spørger hvad lipstains er? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange mange tak! Jeg har blogget om lipstains HER før – der står det lidt nærmere beskrevet. Håber det giver mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovely blog….u r so gorgeous…and such lovely pictures…
  happy new year
  kisssseesss

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole med krave