Blogroll

Tilbageblik: December 2009

Tilbageblik: December 2009

Så kom vi ind i december måned og det er derfor igen blevet tid til en omgang “Tilbageblik” på samme måned – bare sidste år 2009 istedet. December sidste år bød selvfølgelig på jul og nytår som altid. Og ligesom i år var der ret meget sne også. Det var også første år Hr. Kæreste og jeg holdte jul sammen, fordi hans mor skulle arbejde juleaften. Det skal vi desværre ikke i år – det bliver lidt underligt. Nå, men tag med en tur tilbage til december 2009 med listen hernede under.

December 2009:

… holdte jeg julefrokost for vennerne. Vi er normalt 25-30 stykker, men sidste år var folk ekstremt ramt af eksaminer op til jul, så jeg mindes vi kun var lige knapt 10. Men vi havde det sjovt og alt endte i en kæmpe food-fight kl. 04 om morgenen (det var tilgengæld ikke så fedt at rydde op dagen efter).
sneede det helt vildt. Min skole lukkede endda på grund af sne i et par dage.
bookede vi tilgengæld også vores sommerferie. 15 dage til Cypern med 10 venner. Det endte med at blive en fantastisk ferie!
… det var også i denne måned, at jeg kunne bekræfte at Gina Tricot kom til Odense. Sjovt nok så endte jeg få måneder efter med selv at få job der.
… månedens køb var blandt andet den hypede paliet bluse fra VILA, en fake læder kjole fra H&M/Divided, sort maxi kjole fra ASOS, smuk rød leopard kjole fra ZARA og et par høje støvler fra Deichmann.
… i denne måned blev jeg også kåret som “Årets Babe” sammen med Merete af SidneyLise pigerne, haha. Tak tøser!
var jeg endnu engang i avisen (Fyens Stiftidende) sammen med Hr. Kæreste.
… havde jeg selvfølgelig tøj på! I kan se mit juleaftens-outfit her (inkl min søster der også viste sit outfit) og mit nytårsoutfit her.
… var jeg i KBH til launch af My Favorites SS10. Efterfølgende tog jeg ud og spiste sushi med flere af pigerne. Rigtig hyggelig aften!
… jeg forvandlede mig også til Jeanett 5 år og drev næsten mig selv sindsyg mht hvad Tim gav mig i julegave. Det blev selvfølgelig afsløret juleaften og det var en skøn, fantastisk gave!
… en af mine andre julegaver var disse heels fra ASOS som jeg fik af mine forældre. Dem har jeg virkelig, virkelig været glad for lige siden.
nytår blev holdt i Odense sammen med en MASSE venner.

I kan tage tilbage i alle indlæg fra December 2009 her.


I’m looking back on december 2009. Very nice month with christmas, new years and LOTS of snow here in Denmark. Take a look back with me
here.

6 kommentarer

  • December måned er bare den ultimativt hyggeligste at se tilbage på… 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MissJeanett

      Ja, det er den bestemt! Den, og så de måneder hvor man har rejst, synes jeg 🙂 ELSKER rejsebilleder 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fede strømpebukser med sort bagpå og hudfarve foran! Hvor er de fra? 🙂
    /Gunilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MissJeanett

      De er fra ASOS. Desværre ødelagde jeg dem den nytårsaften, da en stjernekaster kom i nærkontakt med dem 🙁 Og de har dem desværre ikke længere på ASOS.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh surt! Så må vi vist på udkig andre steder også? 😉
      /Gunilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, du må endelig sige til hvis du ser dem et andet sted (eller på ASOS igen). Jeg vil meget gerne have dem igen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogroll