Nytårsaften 2010/2011

Primark SS11

Primark SS11Primark SS11Primark SS11Primark SS11

Nu er vi kommet forbi jul, nytår og ind i det nye år. Derfor synes jeg det begynder at være okay, at kigge på de kommende spring/summer kollektioner – og jeg har lidt forskelligt klar til jer. De fleste af jer kender nok engelske Primark som jo er så latterligt billigt, at man tror det er løgn. De har lagt billeder ud af deres kommende SS11 kollektion og her er lidt af mine favorit looks. Mine ultimative favoritter er nok de første to looks – jeg kan se mig selv i dem begge. Men også kjolen til venstre i 2. rækken og kjolen med strand-printet er super fine. Desværre har vi jo ikke Primark i DK, så jeg må jagte på Ebay. Jeg tænkte dog det kunne være til inspiration til jer – evt også til jer der skal til England indenfor de næste par måneder. Kollektionen begynder nemlig så småt at komme i butikkerne nu her (de fleste af kjolerne kommer dog først i feb-mar).

Hvilke ting kan i bedst lide?

19 kommentarer

 • Juhu, jeg skal snart til London og vil helt sikkert lægge vejen forbi Primark.
  I London anses det åbenbart for vildt taggy at shoppe dér, det kan sammenlignes med vores ‘Tøj og sko’ fortæller mig veninde, som har boet i London et par år. Men dem om det 🙂
  Kh Louise
  http://www.gingerliv.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Skoene på billede 5 og 8 <3
  Jeg var i England fornylig (November), og fik købt en hel del derinde… Seriøst, man kunne få 7 par strømper for like… 1½ pund?! og så fik jeg købt en masse ringe – alle under 3 pund.. det er helt vildt!

  Købte også denne her jakke: http://2.bp.blogspot.com/_BjQj2Hds2r0/TFyH3elumGI/AAAAAAAAAks/vvzmkFBo3kg/s400/Primark-cape+shot.jpg, og jeg er super glad for den, men jeg har været nødt til selv at sy alle knapperne fast fordi de røg af lige med det samme.. Så det er en lille ulempe ved Primark – altså kvaliteten..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh. jeg vil til London igen.
  Primark er virkelig en vidunderlig butik og jeg syntes faktisk kvaliteten er helt OK til pengene. Den er faktisk rigtig god, hvis du spørger mig. Havde regnet med det havde været værre noget skrammel 🙂

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad virkelig godt have sådan en nederdel oppe til højre i sort, kan bare ikke finde den perfekte.. Synes efterhånden at jeg har tjekket samtlige webshops, ih! 🙂

  Elsker Primark!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Billede nr. 2 er faktisk en kjole der bare ligner et sæt – men ja, sådan en nederdel vil jeg også gerne ha’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Iih hvor rart at du gider ligge sådan nogle billeder ud, når man står og skal til London i marts. Kan især godt lide billede nr 3 og 6. Har aldrig været i Primark, så kan ikke vente med at komme derhen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GID man skulle til england og GID primark havde en webshop!

  //EMMA
  http://www.emmamartiny.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG, billede 6 – det er jo lige et sæt for mig! Godt jeg skal til London til marts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej style 2 og 3 ville jeg gerne eje.
  Hvad er der i vejen med tøj og sko?
  Der handler jeg da nogen gange 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tøj og sko? Der er skam intet galt med det (har jeg sagt det?? Jeg er helt forvirret nu)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det var bare en af de andre der kommenterede at englænderne sammenlignede Tøj og Sko, som om det var noget negativt og det synes jeg jo så slet ikke det er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det HELE !

  Glæder mig til en London tur til foråret 🙂

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina

  synes kollektionen skuffer lidt :/ men når nan først er kommet i primark er det umuligt at komme ud igen. 😛
  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Eeej jeg ELSKER virkelig primark!! Det er bare super ærgeligt at der ikke ligger én i DK!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften 2010/2011