H&M Conscious collection

Benedikte Utzon AW11

Benedikte Utzon AW11Benedikte Utzon AW11Benedikte Utzon AW11Benedikte Utzon AW11Benedikte Utzon AW11

Det første show jeg var til i torsdag til modeugen var Benedikte Utzon. Showet blev afholdt hos Aller ude ved Fisketorvet. Det var en super fin location med lækkert lys og udsigt til vandet. Af “famous people” spottede jeg Eva Kruse, Saseline, Shirleyz (eller hvordan hun nu staves), Uffe Buchard og Didder. Os bloggere var ikke seated til showet, men det var faktisk også fint nok, da jeg tror mine billeder blev bedre af at jeg stod op. Tilgengæld stod jeg ret godt. Min invitation var +1, så jeg havde min gode veninde Kat med. Der var også flere bloggere til showet bla. Katrine, Kia, Mikkel, Emily og SUS-pigerne.

Selve kollektionen var fin, men ikke super nyskabende. Mange af looks’ne var stylet med store metalbælter og/eller store statement smykker med masser af fjer og blingbling-sten. Farve paletten bød på en del i sort og grå – og ellers rød, lilla og en rigtig flot grøn farve. Mit favorit look var helt klart den smukke grønne kjole med den ret høje slids. Den bevægede sig så smuk, da modellen gik. Den har jeg en del flere billeder af, så den får sit eget indlæg snart. Buksedragten i samme stof var jeg også fan af!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Conscious collection